Povezane vesti
Vučić: Sačuvaćemo mir i stabilnost u Srbiji
Politika 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da se nije uplašio nasilnika i da će uvek biti uz svoj narod, kao i da će biti sačuvani mir i stabilnost u zemlji. „Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom… »
(VIDEO) Nova.rs objavila snimak Vučića kako šeta na balkonu Predsedništva, on potvrdio
N1 Info 25.12.2023
Reporter Nova.rs uočio je kasno sinoć i snimio muškarca koji se kreće na terasi Predsedništva, a okupljeni građani na protestu su pomislili da je reč o predsedniku Aleksandru Vučić. Danas je Vučić potvrdio - to je bio on. „Ja sam taj koji je… »
Nova.rs je snimila Vučića kako šeta na balkonu Predsedništva, a on je to i sam priznao: Pogledajte kako to izgleda VIDEO
Nova 25.12.2023
Reporter Nova.rs uočio je kasno sinoć i snimio muškarca koji se kreće na terasi Predsedništva, a okupljeni građani na protestu su pomislili da je reč o predsedniku Aleksandru Vučić. Danas je Vučić potvrdio - to je bio on. „Ja sam taj koji je… »
Vučić: Zviždali su mi sinoć, ali nisam se uplašio
N1 Info 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu se čini da ne samo njegovi politički protivnici, već i njihovi strani metori misle da su u Srbiji svi idioti i da niko nema oči i uši, da niko ne razume šta se u nedelju uveče dogodilo. „Ja… »
„Nisam vas se nimalo uplašio“: Vučić poslao poruku iz Predsedništva
Sputnik 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da se nije uplašio nasilnika i da će uvek biti uz svoj narod, kao i da će biti sačuvani mir i stabilnost u zemlji. "Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom… »
Vučić:Sačuvaćemo mir i stabilnost u Srbiji, uvek ću biti uz svoj narod
IndeksOnline 25.12.2023
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da se nije uplašio nasilnika i da će uvek biti uz svoj narod, kao i da će biti sačuvani mir i stabilnost u zemlji. “Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na… »
Predsednik Vučić: Ja sam taj koji je bio na terasi Predsedništva
RTS 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u video-snimku na Instagramu rekao da se nije uplašio sinoćnih demonstranta i potvrdio je da je bio na terasi Predsedništva tokom sinoćnih protesta. Odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i… »
Vučić: Sačuvaćemo mir i stabilnost u Srbiji, uvek ću biti uz svoj narod
RTK 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da se nije uplašio nasilnika i da će uvek biti uz svoj narod, kao i da će biti sačuvani mir i stabilnost u zemlji. „Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom… »
Vučić: Zviždali su mi sinoć, ali nisam se uplašio
Nedeljnik 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je mu se čini da ne samo njegovi politički protivnici, već i „njihovi strani mentori“ misle da su u Srbiji svi idioti i da niko nema oči i uši, da niko ne razume šta se u nedelju uveče dogodilo… »
Vučić: „Siledžije i nasilnici“ su mi zviždali
Danas 25.12.2023
Građani i policija su tri sata brutalno napadani od strane opozicije, izjavio je predsednik Srbije ALeksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas mu se čini da ne samo njegovi politički protivnici, već i njihovi strani… »
Vučić: Nisam se uplašio sinoćnih demonstranata, nisam pobegao i nisam se sakrio
In medija 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video obraćanju na Instagram profilu „oni misle da smo idioti“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u video obraćanju na Instagramu rekao da se nije uplašio sinoćnih demonstranta i potvrdio je da je bio… »
Vučić: Sačuvaćemo mir i stabilnost u Srbiji, uvek ću biti uz svoj narod, nisam se uplašio
Telegraf 25.12.2023
Naveo je da mu se s vremena na vreme čini da politički protivnici, ali i njihovi mentori spolja misle da su u ovoj zemlji svi idioti i da niko nema oči i uši, i da niko ne razume šta se sve dogodilo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane