Повезане вести
Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији
Политика 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да се није уплашио насилника и да ће увек бити уз свој народ, као и да ће бити сачувани мир и стабилност у земљи. „Ја сам тај који је био на тераси, који је био у… »
(ВИДЕО) Нова.рс објавила снимак Вучића како шета на балкону Председништва, он потврдио
Н1 Инфо 25.12.2023
Репортер Нова.рс уочио је касно синоћ и снимио мушкарца који се креће на тераси Председништва, а окупљени грађани на протесту су помислили да је реч о председнику Александру Вучић. Данас је Вучић потврдио - то је био он. „Ја сам… »
Нова.рс је снимила Вучића како шета на балкону Председништва, а он је то и сам признао: Погледајте како то изгледа ВИДЕО
Нова 25.12.2023
Репортер Нова.рс уочио је касно синоћ и снимио мушкарца који се креће на тераси Председништва, а окупљени грађани на протесту су помислили да је реч о председнику Александру Вучић. Данас је Вучић потврдио - то је био он. „Ја сам… »
Вучић: Звиждали су ми синоћ, али нисам се уплашио
Н1 Инфо 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му се чини да не само његови политички противници, већ и њихови страни метори мисле да су у Србији сви идиоти и да нико нема очи и уши, да нико не разуме шта се у недељу увече… »
„Нисам вас се нимало уплашио“: Вучиц́ послао поруку из Председништва
Спутник 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ поручио је данас да се није уплашио насилника и да ц́е увек бити уз свој народ, као и да ц́е бити сачувани мир и стабилност у земљи. "Ја сам тај који је био на тераси, који је био у… »
Вучић:Сачуваћемо мир и стабилност у Србији, увек ћу бити уз свој народ
ИндексОнлине 25.12.2023
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да се није уплашио насилника и да ће увек бити уз свој народ, као и да ће бити сачувани мир и стабилност у земљи. “Ја сам тај који је био на тераси, који је био у… »
Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији, увек ћу бити уз свој народ
РТК 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да се није уплашио насилника и да ће увек бити уз свој народ, као и да ће бити сачувани мир и стабилност у земљи. „Ја сам тај који је био на тераси, који је био у… »
Председник Вучић: Ја сам тај који је био на тераси Председништва
РТС 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић је у видео-снимку на Инстаграму рекао да се није уплашио синоћних демонстранта и потврдио је да је био на тераси Председништва током синоћних протеста. Одбранићемо и сачуваћемо демократију… »
Вучић: Звиждали су ми синоћ, али нисам се уплашио
Недељник 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је му се чини да не само његови политички противници, већ и „њихови страни ментори“ мисле да су у Србији сви идиоти и да нико нема очи и уши, да нико не разуме шта се у недељу увече… »
Вучић: „Силеџије и насилници“ су ми звиждали
Данас 25.12.2023
Грађани и полиција су три сата брутално нападани од стране опозиције, изјавио је председник Србије АЛександар Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас му се чини да не само његови политички противници, већ и… »
Вучић: Нисам се уплашио синоћних демонстраната, нисам побегао и нисам се сакрио
Ин медија 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић у видео обраћању на Инстаграм профилу „они мисле да смо идиоти“. Председник Србије Александар Вучић је у видео обраћању на Инстаграму рекао да се није уплашио синоћних демонстранта и потврдио… »
Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији, увек ћу бити уз свој народ, нисам се уплашио
Телеграф 25.12.2023
Навео је да му се с времена на време чини да политички противници, али и њихови ментори споља мисле да су у овој земљи сви идиоти и да нико нема очи и уши, и да нико не разуме шта се све догодило. Председник Србије Александар… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 8 сатијош 3 повезане

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 6 сатијош 4 повезане

"Нисам желео узалудан састанак": Трамп открио зашто одлаже разговоре са Путином у Будимпешти
Еуроневс пре 4 сатијош 4 повезане