Повезане вести
Обрадовић се враћа локалној политици: "Грађани хтели неке друге политичаре, срамотно делује понашање Милоша Јовановића"
Еуроневс 25.12.2023
Доскорашњи председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да се враћа у локалну политику у Чачку и да је остао дужан свом родном граду. "Након ове данашње конференције за медије у Чачку укинућу било какве јавне и… »
Обрадовић (Двери): Опозиција у Београду копира оно што је покрет Двери радио пре четири године
Бета 25.12.2023
Бошко Обрадовић, који је недавно поднео оставку на место председника Двери због лоших изборних резултата, оценио је данас у Чачку да најновије акције опозиције у Београду касне пуне четири године и "копирају оно што су Двери тада… »
Умислио сам да сам неки велики национални лидер, враћам се у родни Чачак: Обрадовић донео одлуку! А ево шта је рекао о насиљу…
Курир 25.12.2023
Дојучерашњи лидер Двери, Бошко Обрадовић, оценио је да су организатори протеста у Београду окупљени око коалиције "Србија против насиља" лицемерни и оценио да копирају све оно што су пре неколико година радили представници… »
Бошко Обрадовић: Враћам се у локалну политику у Чачку
Недељник 25.12.2023
Доскорашњи лидер Двери Бошко Обрадовић каже да се окреће локалној политици у Чачку. Грађани су изабрали „неке друге политичаре власти и опозиције који су их више пута преварили“, рекао је у свом обраћању. Планира учешће на… »
Бошко Обрадовић: Враћам се у локалну политику у Чачку
РТС 25.12.2023
Доскорашњи лидер Двери Бошко Обрадовић каже да се окреће локалној политици у Чачку. Грађани су изабрали "неке друге политичаре власти и опозиције који су их више пута преварили", рекао је у свом обраћању. Планира учешће на… »
Обрадовић: Враћам се у локалну политику у Чачку, остао сам дужан свом родном граду
Глас Западне Србије 25.12.2023
Након данашње конференције за медије у Чачку укинућу било какве јавне и медијске наступе, тако да молим представнике медија да се за републичке теме обрате надлежнима у Српском покрету Двери, рекао је Бошко Обрадовић… »
Бошко Обрадовић: Враћам се у локалну политику у Чачку – остао сам дужан свом родном граду
Н1 Инфо 25.12.2023
Донедавни лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је да "укида јавне и медијске наступе" и да се враћа у локалну политику у Чачку. „Након ове данашње конференције за медије у Чачку укинућу било какве јавне и медијске наступе, тако… »
Вести дана »

Посланици ЕП захтевају право грађана на мирне протесте, слободне изборе и отворену истрагу трагедије у Новом Саду
Бизнис.рс пре 1 сатјош 29 повезаних

Градоначелник Мићин о годишњици надстрешнице – свећа у цркви уместо одговора
Луфтика пре 30 минутајош 28 повезаних

Капитен Браге о свом добром пријатељу Матеусу: „Надам се да ће играти добро…“
Данас пре 1 сатјош 59 повезаних