Povezane vesti
Obradović se vraća lokalnoj politici: "Građani hteli neke druge političare, sramotno deluje ponašanje Miloša Jovanovića"
Euronews 25.12.2023
Doskorašnji predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se vraća u lokalnu politiku u Čačku i da je ostao dužan svom rodnom gradu. "Nakon ove današnje konferencije za medije u Čačku ukinuću bilo kakve javne i medijske nastupe… »
Obradović (Dveri): Opozicija u Beogradu kopira ono što je pokret Dveri radio pre četiri godine
Beta 25.12.2023
Boško Obradović, koji je nedavno podneo ostavku na mesto predsednika Dveri zbog loših izbornih rezultata, ocenio je danas u Čačku da najnovije akcije opozicije u Beogradu kasne pune četiri godine i "kopiraju ono što su Dveri tada pokušavale, od… »
Umislio sam da sam neki veliki nacionalni lider, vraćam se u rodni Čačak: Obradović doneo odluku! A evo šta je rekao o…
Kurir 25.12.2023
Dojučerašnji lider Dveri, Boško Obradović, ocenio je da su organizatori protesta u Beogradu okupljeni oko koalicije "Srbija protiv nasilja" licemerni i ocenio da kopiraju sve ono što su pre nekoliko godina radili predstavnici pokreta Dveri. - Rekao… »
Boško Obradović: Opozicija u Beogradu kopira akcije Dveri od pre četiri godine
Danas 25.12.2023
Najnovije akcije opozicije u Beogradu kasne pune četiri godine i „kopiraju ono što su Dveri tada pokušavale, od demonstracija do štrajka glađu, kada ostali to nisu želeli da podrže samo zato što su ih Dveri predvodile“, rekao je Boško… »
Boško Obradović se vraća u Čačak, baviće se lokalnom politikom: Umislio sam da sam veliki nacionalni lider
Blic 25.12.2023
Doskorašnji lider Dveri Boško Obradović kaže da se okreće lokalnoj politici u Čačku. Građani su izabrali "neke druge političare vlasti i opozicije koji su ih više puta prevarili“, rekao je u svom obraćanju. Planira učešće na lokalnim… »
Boško Obradović: Vraćam se u lokalnu politiku u Čačku
Nedeljnik 25.12.2023
Doskorašnji lider Dveri Boško Obradović kaže da se okreće lokalnoj politici u Čačku. Građani su izabrali „neke druge političare vlasti i opozicije koji su ih više puta prevarili“, rekao je u svom obraćanju. Planira učešće na lokalnim… »
Boško Obradović: Vraćam se u lokalnu politiku u Čačku
RTS 25.12.2023
Doskorašnji lider Dveri Boško Obradović kaže da se okreće lokalnoj politici u Čačku. Građani su izabrali "neke druge političare vlasti i opozicije koji su ih više puta prevarili", rekao je u svom obraćanju. Planira učešće na lokalnim… »
Obradović: Vraćam se u lokalnu politiku u Čačku, ostao sam dužan svom rodnom gradu
Glas Zapadne Srbije 25.12.2023
Nakon današnje konferencije za medije u Čačku ukinuću bilo kakve javne i medijske nastupe, tako da molim predstavnike medija da se za republičke teme obrate nadležnima u Srpskom pokretu Dveri, rekao je Boško Obradović, predsednika Srpskog pokreta… »
Boško Obradović: Vraćam se u lokalnu politiku u Čačku – ostao sam dužan svom rodnom gradu
N1 Info 25.12.2023
Donedavni lider Dveri Boško Obradović izjavio je da "ukida javne i medijske nastupe" i da se vraća u lokalnu politiku u Čačku. „Nakon ove današnje konferencije za medije u Čačku ukinuću bilo kakve javne i medijske nastupe, tako da molim… »
Boško Obradović se vraća u Čačak: Razočaran u Jovanovića, Nestorovića, opoziciju i građane
Radio 021 25.12.2023
Član Dveri koji je nedavno podneo ostavku na mesto predsednika ove stranke, Boško Obradović, izjavio je da se vraća u lokalnu politiku u Čačku, jer je "ostao dužan svom rodnom gradu". Kako navodi u saopštenju, on je rekao sve što je imao i uradio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 59 minutajoš 55 povezanih
Još jedan protest studenata u Nišu: Tišina za žrtve i poziv na pravdu
Glas juga pre 2 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 13 satijoš 2 povezane