Повезане вести

Била сам уверена да идем на преглед, а морала сам на хитан царски рез! Певачица поделила трауматично искуство порођаја

Била сам уверена да идем на преглед, а морала сам на хитан царски рез! Певачица поделила трауматично искуство порођаја

Мондо 25.12.2023
Хрватска певачица Лана Јурчевић имала је тешку трудноћу током које је дуг период била и у болници. Хрватска певачица Лана Јурчевић имала је тешку трудноћу током које је дуг период била и у болници. Певачица Лана Јурчевић поделила… »
"Изгледало је да је постељица почела да се одваја од материце": Певачица трудноћу провела у болници, прошла кроз пакао: "Тада…

"Изгледало је да је постељица почела да се одваја од материце": Певачица трудноћу провела у болници, прошла кроз пакао: "Тада…

Блиц 25.12.2023
Хрватска певачица Лана Јурчевић има је тешку трудноћу током које је дуг период била и у болници. На крају ова прича је имала срећан крај, па је певачица на свет донела здраву и праву бебу. - Иако је ово мало биће које сам носила… »
"То вече је све кренуло низбрдо" Лана након ризичне трудноће и тешког порођаја оголила душу и након месец дана открила пол бебе…

"То вече је све кренуло низбрдо" Лана након ризичне трудноће и тешког порођаја оголила душу и након месец дана открила пол бебе…

Курир 25.12.2023
Хрватска певачица Лана Јурчевић, која се недавно после тешке и захтевне трудноће коју је готово целу провела у болници, породила се и сада ужива у топлини свог породичног дома. Сада се након свега огласдила и поделила своје… »

Вести дана »