Povezane vesti
Bila sam uverena da idem na pregled, a morala sam na hitan carski rez! Pevačica podelila traumatično iskustvo porođaja
Mondo 25.12.2023
Hrvatska pevačica Lana Jurčević imala je tešku trudnoću tokom koje je dug period bila i u bolnici. Hrvatska pevačica Lana Jurčević imala je tešku trudnoću tokom koje je dug period bila i u bolnici. Pevačica Lana Jurčević podelila je sa svetom… »
"Izgledalo je da je posteljica počela da se odvaja od materice": Pevačica trudnoću provela u bolnici, prošla kroz pakao…
Blic 25.12.2023
Hrvatska pevačica Lana Jurčević ima je tešku trudnoću tokom koje je dug period bila i u bolnici. Na kraju ova priča je imala srećan kraj, pa je pevačica na svet donela zdravu i pravu bebu. - Iako je ovo malo biće koje sam nosila 36 nedelja ispod… »
"To veče je sve krenulo nizbrdo" Lana nakon rizične trudnoće i teškog porođaja ogolila dušu i nakon mesec dana otkrila…
Kurir 25.12.2023
Hrvatska pevačica Lana Jurčević, koja se nedavno posle teške i zahtevne trudnoće koju je gotovo celu provela u bolnici, porodila se i sada uživa u toplini svog porodičnog doma. Sada se nakon svega oglasdila i podelila svoje iskustvo. 'Iako je ovo… »
Vesti dana »

Javni servis izvestio o blokadi svoje centrale u centru Beograda:Studenti opkolili zgradu RTS
Beta pre 54 minutajoš 33 povezane

"Šta kaže plenum? Policija napada studente?" Srpski biznismen potresnom slikom policajca pokazao dvoličnost studenata blokadera
Kurir pre 6 minutajoš 9 povezanih

MUP: Policija neće intervenisati ispred RTS, osim ako ne bude napadnuta i u slučaju nasilnog upada
Beta pre 42 minutajoš 14 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS-a: Došlo je određenog guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane