Povezane vesti
Popeo se na binu i uhvatio severinu! Ovom upadu se nije nadala - "Mislila sam da me pas ugriz'o" video
Mondo 25.12.2023
Tokom jednog nastupa Severini je prišao nepoznati muškarac, a ona je sve podelila na Instagramu! Tokom jednog nastupa Severini je prišao nepoznati muškarac, a ona je sve podelila na Instagramu! Severina Vučković je tokom nedavnog nastupa u… »
(Foto): "Mislila sam da me pas ugriz‘o": Severini usred nastupa uleteo muškarac na binu i bacio se na kolena, nije znala…
Blic 25.12.2023
Severina Vučković imala je nastup u Hrvatskoj, a tokom pevanje numere "Moja štikla" na sceni je upao muškarac i bacio se na kolena kraj nje. Neobičan prizor iznenadio je sve, ali i samu pevačicu. Muškarac je držao Severinu za nogu i dao joj… »
Severini uleteo nepoznati muškarac na binu i bacio se na kolena: Umalo prekinuno nastup "Mislila sam da me je pas ugrizao..."
Kurir 25.12.2023
Severina Vučković pevala je ‘Moju štiklu‘ ovoga petka u slovenskom Šempeteru pri Gorici kada je na scenu upao muškarac i bacio se na kolena kraj nje. Neobičan prizor iznenadio je publiku, ali i pevačicu koja u prvi tren nije bila sigurna što… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Širi se pobuna studenata: Počela blokada Fakulteta političkih nauka
Nova pre 5 minutajoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO Građani sa vuvuzelama ispred Gradske kuće: Svi odbornici stoje, a predsedavajuća nastavlja sednicu po receptu Ane Brnabić
Nova pre 30 minutajoš 26 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 41 minutajoš 20 povezanih
Pogledajte kako je zapaljen jodžijev golf: Snimak kruži internetom, od automobila nije ostalo ništa (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Vučić: Istraživanja pokazuju da građani najveći problem vide u nasilnim protestima
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih