Povezane vesti
Šider: Napadi Vučića na mene i moju partiju dokaz da ne razume austrijsku politiku
Beta 25.12.2023
Vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu Andreas Šider izjavio je danas da napadi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na njega i njegovu partiju pokazuju da ne razume austrijsku politiku. "Napadi predsednika Srbije… »
Andreas Šider: Neprihvatljivi napadi Vučića na mene, vlast i opozicija treba da razgovaraju
Danas 25.12.2023
Andreas Šider, strani posmatrač izbora, rekao je da su neprihvatljivi napadi na njega od strane predsednika Vučića i poručio da nakon događaja u nedelju uveče opozicija i vlast treba da „sednu i razgovaraju kako rešiti krizu“. Posmatrač… »
Šider: Neprihvatljivi napadi Vučića na mene, vlast i opozicija treba da razgovaraju
Nedeljnik 25.12.2023
Andreas Šider, strani posmatrač izbora, rekao je da su neprihvatljivi napadi na njega od strane predsednika Vučića i poručio da nakon događaja u nedelju uveče opozicija i vlast treba da „sednu i razgovaraju kako rešiti krizu“. Posmatrač… »
Šider: Napadi Vučića na mene i moju partiju neprihvatljivi
N1 Info 25.12.2023
Andreas Šider, vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu, koji je bio posmatrač na izborima u Srbiji, napisao je na mreži X da su "napadi predsednika Srbije na njega i njegovu partiju neprihvatljivi". „Napadi… »
Vesti dana »

„Upotrebljen je zvučni top Dženezis koji je uvezao Jugoimport“: Božo Prelević izneo nova saznanja o mogućoj upotrebi nedozvoljenog oružja
Nedeljnik pre 28 minutajoš 19 povezanih

I oni su naši heroji: Legendarni Srbi bili uz studente – Đoković, Vidić, Bodiroga…
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih

Najmanje 50 osoba poginulo u požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji
RTV Novi Pazar pre 34 minutajoš 64 povezane

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, policija nije upotrebila zvučni top
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih