Povezane vesti
Šider: Napadi Vučića na mene i moju partiju dokaz da ne razume austrijsku politiku
Beta 25.12.2023
Vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu Andreas Šider izjavio je danas da napadi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na njega i njegovu partiju pokazuju da ne razume austrijsku politiku. "Napadi predsednika Srbije… »
Andreas Šider: Neprihvatljivi napadi Vučića na mene, vlast i opozicija treba da razgovaraju
Danas 25.12.2023
Andreas Šider, strani posmatrač izbora, rekao je da su neprihvatljivi napadi na njega od strane predsednika Vučića i poručio da nakon događaja u nedelju uveče opozicija i vlast treba da „sednu i razgovaraju kako rešiti krizu“. Posmatrač… »
Šider: Neprihvatljivi napadi Vučića na mene, vlast i opozicija treba da razgovaraju
Nedeljnik 25.12.2023
Andreas Šider, strani posmatrač izbora, rekao je da su neprihvatljivi napadi na njega od strane predsednika Vučića i poručio da nakon događaja u nedelju uveče opozicija i vlast treba da „sednu i razgovaraju kako rešiti krizu“. Posmatrač… »
Šider: Napadi Vučića na mene i moju partiju neprihvatljivi
N1 Info 25.12.2023
Andreas Šider, vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu, koji je bio posmatrač na izborima u Srbiji, napisao je na mreži X da su "napadi predsednika Srbije na njega i njegovu partiju neprihvatljivi". „Napadi… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika – stotine teško i potpuno alkoholisanih
RTS pre 3 satajoš 23 povezane
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 25 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen zbog ubistva svoje majke u Srbobranu: Pretukao je na smrt
Radio 021 pre 2 satajoš 19 povezanih