Повезане вести
Шидер: Напади Вучића на мене и моју партију доказ да не разуме аустријску политику
Бета 25.12.2023
Вођа делегације Социјалдемократске партије Аустрије у Европском парламенту Андреас Шидер изјавио је данас да напади председника Србије Александра Вучића на њега и његову партију показују да не разуме аустријску политику… »
Андреас Шидер: Неприхватљиви напади Вучића на мене, власт и опозиција треба да разговарају
Данас 25.12.2023
Андреас Шидер, страни посматрач избора, рекао је да су неприхватљиви напади на њега од стране председника Вучића и поручио да након догађаја у недељу увече опозиција и власт треба да „седну и разговарају како решити кризу“… »
Шидер: Неприхватљиви напади Вучића на мене, власт и опозиција треба да разговарају
Недељник 25.12.2023
Андреас Шидер, страни посматрач избора, рекао је да су неприхватљиви напади на њега од стране председника Вучића и поручио да након догађаја у недељу увече опозиција и власт треба да „седну и разговарају како решити кризу“… »
Шидер: Напади Вучића на мене и моју партију неприхватљиви
Н1 Инфо 25.12.2023
Андреас Шидер, вођа делегације Социјалдемократске партије Аустрије у Европском парламенту, који је био посматрач на изборима у Србији, написао је на мрежи КС да су "напади председника Србије на њега и његову партију… »
Вести дана »
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објеката
Мој Нови Сад пре 47 минутајош 87 повезаних
"Не слажемо се око Донбаса" Зеленски открио шта кочи преговоре са Американцима: Ево како је одговорио "разочараном" Трампу
Блиц пре 2 минутајош 49 повезаних
Суђење оптуженима за припремање дела против уставног уређења одложено за 2. март
Еуроневс пре 57 минутајош 20 повезаних