Повезане вести

Шидер: Напади Вучића на мене и моју партију доказ да не разуме аустријску политику

Шидер: Напади Вучића на мене и моју партију доказ да не разуме аустријску политику

Бета 25.12.2023
Вођа делегације Социјалдемократске партије Аустрије у Европском парламенту Андреас Шидер изјавио је данас да напади председника Србије Александра Вучића на њега и његову партију показују да не разуме аустријску политику… »
Андреас Шидер: Неприхватљиви напади Вучића на мене, власт и опозиција треба да разговарају

Андреас Шидер: Неприхватљиви напади Вучића на мене, власт и опозиција треба да разговарају

Данас 25.12.2023
Андреас Шидер, страни посматрач избора, рекао је да су неприхватљиви напади на њега од стране председника Вучића и поручио да након догађаја у недељу увече опозиција и власт треба да „седну и разговарају како решити кризу“… »
Шидер: Неприхватљиви напади Вучића на мене, власт и опозиција треба да разговарају

Шидер: Неприхватљиви напади Вучића на мене, власт и опозиција треба да разговарају

Недељник 25.12.2023
Андреас Шидер, страни посматрач избора, рекао је да су неприхватљиви напади на њега од стране председника Вучића и поручио да након догађаја у недељу увече опозиција и власт треба да „седну и разговарају како решити кризу“… »
Шидер: Напади Вучића на мене и моју партију неприхватљиви

Шидер: Напади Вучића на мене и моју партију неприхватљиви

Н1 Инфо 25.12.2023
Андреас Шидер, вођа делегације Социјалдемократске партије Аустрије у Европском парламенту, који је био посматрач на изборима у Србији, написао је на мрежи КС да су "напади председника Србије на њега и његову партију… »

Вести дана »