Povezane vesti
Šider: Napadi Vučića na mene i moju partiju dokaz da ne razume austrijsku politiku
Beta 25.12.2023
Vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu Andreas Šider izjavio je danas da napadi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na njega i njegovu partiju pokazuju da ne razume austrijsku politiku. "Napadi predsednika Srbije… »
Andreas Šider: Neprihvatljivi napadi Vučića na mene, vlast i opozicija treba da razgovaraju
Danas 25.12.2023
Andreas Šider, strani posmatrač izbora, rekao je da su neprihvatljivi napadi na njega od strane predsednika Vučića i poručio da nakon događaja u nedelju uveče opozicija i vlast treba da „sednu i razgovaraju kako rešiti krizu“. Posmatrač… »
Šider: Neprihvatljivi napadi Vučića na mene, vlast i opozicija treba da razgovaraju
Nedeljnik 25.12.2023
Andreas Šider, strani posmatrač izbora, rekao je da su neprihvatljivi napadi na njega od strane predsednika Vučića i poručio da nakon događaja u nedelju uveče opozicija i vlast treba da „sednu i razgovaraju kako rešiti krizu“. Posmatrač… »
Šider: Napadi Vučića na mene i moju partiju neprihvatljivi
N1 Info 25.12.2023
Andreas Šider, vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu, koji je bio posmatrač na izborima u Srbiji, napisao je na mreži X da su "napadi predsednika Srbije na njega i njegovu partiju neprihvatljivi". „Napadi… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 20 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 21 minutajoš 11 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih