Повезане вести

Боцан-Харченко: Вучић има информације да Запад подстиче протесте у Србији

Боцан-Харченко: Вучић има информације да Запад подстиче протесте у Србији

Политика 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић има непобитне информације о томе да Запад подстиче протесте у земљи, изјавио је данас руски амбасадор у Србији Александар Боцан-Харченко. '"Опозиција је почела протесте, које се подстичу и… »
Захарова: Очигледни покушаји Запада да дестабилизује Србију

Захарова: Очигледни покушаји Запада да дестабилизује Србију

Радио 021 25.12.2023
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова изјавила је данас да су "очигледни покушаји Запада да уздрма ситуацију у Србији уз помоћ техника мајданских преврата". "Очигледни су покушаји колективног Запада да… »
Амбасадор Русије: Вучић има доказе да Запад стоји иза протеста у Београду

Амбасадор Русије: Вучић има доказе да Запад стоји иза протеста у Београду

Нови магазин 25.12.2023
Амбасадор Русије у Београду Александар Боцан-Харченко изјавио је данас да га је председник Србије Александар Вучић информисао да Запад стоји иза протеста у Београду, на које опозиција позива уз тврдњу да су избори били… »
Захарова: Запад покушава да потпали већ напету политичку ситуацију у Србији

Захарова: Запад покушава да потпали већ напету политичку ситуацију у Србији

Н1 Инфо 25.12.2023
Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је да Запад покушава да потпали већ довољно напету политичку ситуацију у Србији и то користећи упутство за преврате у стилу украјинског Мајдана. Једина… »
Боцан Харченко: Вучић ме информисао да Запад стоји иза нереда у Београду

Н1 Инфо 25.12.2023
Руски амбасадор Боцан Харченко изјавио је за телевизију Русија 24 да га је српски председник информисао да запад стоји иза јучерашњих нереда у Београду. „Опозиција је почела протесте, који су подржани споља. Вучић је причао о… »

Нови магазин 25.12.2023
Руски амбасадор Боцан Харченко изјавио је за телевизију Русија 24 да га је српски председник информисао да запад стоји иза јучерашњих нереда у Београду. „Опозиција је почела протесте, који су подржани споља. Вучић је причао о… »
Руски амбасадор открива: Вучић има доказе - необориве!

Руски амбасадор открива: Вучић има доказе - необориве!

Правда 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић има податке да Запад подржава протесте у Београду, рекао је данас након састанка са српским лидером амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Боцан-Харченко, преносе "РИА Новости". Харченко… »
Боцан-Харченко: Вучић има непобитне информације да Запад подстиче протесте

Боцан-Харченко: Вучић има непобитне информације да Запад подстиче протесте

Еуроневс 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић има непобитне информације о томе да Запад подстиче протесте у земљи, изјавио је данас руски амбасадор у Србији Александар Боцан-Харченко. '"Опозиција је почела протесте, које се подстичу и… »

Вести дана »