Povezane vesti
Vlada Ivić: "Šanse da budem Zvezdin trener su nula"
Sportske.net 25.12.2023
Ekipa Krasnodara je trenutno lider prvenstva Rusije, a Vladimir Ivić je još jednom dokazao da se radi o fantastičnom treneru. U razgovoru za ruski "Šampionat" nekadašnji fudbaler Partizana je istakao da nikada ne bi mogao da bude trener Crvene zvezde… »
Ivić: Poštujem Zvezdu, ali nikad neću biti njen trener
Sportski žurnal 25.12.2023
Trener Krasnodara istakao da su šanse da preuzme kormilo šampiona Srbije ravne nuli. Vladimir Ivić trener Krasnodara u intervjuu za ruski Čempionat, govorio je i o rivalstvu Zvezde i Partizana. - Svaka utakmica večitih rivala je luda. Sećam se da smo… »
Ja da vodim zvezdu? Šansa je nula! Zvezda dovela jednog Vladimira, drugi je neće: I da mi daju sve što želim - ne!
Mondo 25.12.2023
Vladimir Ivić je ispričao da neće biti trener Crvene zvezde ni sada, a ni u budućnosti. Vladimir Ivić je ispričao da neće biti trener Crvene zvezde ni sada, a ni u budućnosti. Vladimir Ivić fantastično vodi Krasnodar ove sezone i trenutno je lider… »
"Da dođem u zvezdu? Ne postoji Šansa!" Ivić nema dilemu: U Srbiji je zabranjeno razmišljati o tome! Nikad me neće kontaktirati…
Kurir 25.12.2023
Srpski stručnjak, Vladimir Ivić, govorio je o mogućnosti da jednog dana trenira Crvenu zvezdu. Aktuelni trener Krasnodara je veliki deo svoje karijere proveo igrajući za Partizan i ne može ni da zamisli sebe na klupi večitog rivala. - Šansa za to je… »
Vesti dana »
RHMZ upozorio na jak toplotni talas: Visok UV indeks, opasnost od požara raste, nepovoljne biometeorološke prilike
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 27 povezanih
Ko je predsednik opštine Ivanjica, koji je izviždan na otvaranju režimske Nušićijade?
Ozon press pre 31 minutajoš 5 povezanih
Pukli pregovori, Tramp uveo carine od 50%! Amerika i Kanada opet u trgovinskom ratu, Karni sprema žestoki odgovor "dolar za dolar"
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih