Повезане вести
Влада Ивић: "Шансе да будем Звездин тренер су нула"
Спортске.нет 25.12.2023
Екипа Краснодара је тренутно лидер првенства Русије, а Владимир Ивић је још једном доказао да се ради о фантастичном тренеру. У разговору за руски "Шампионат" некадашњи фудбалер Партизана је истакао да никада не би могао да буде… »
Ивић: Поштујем Звезду, али никад нећу бити њен тренер
Спортски журнал 25.12.2023
Тренер Краснодара истакао да су шансе да преузме кормило шампиона Србије равне нули. Владимир Ивић тренер Краснодара у интервјуу за руски Чемпионат, говорио је и о ривалству Звезде и Партизана. - Свака утакмица вечитих ривала је… »
Ја да водим звезду? Шанса је нула! Звезда довела једног Владимира, други је неће: И да ми дају све што желим - не!
Мондо 25.12.2023
Владимир Ивић је испричао да неће бити тренер Црвене звезде ни сада, а ни у будућности. Владимир Ивић је испричао да неће бити тренер Црвене звезде ни сада, а ни у будућности. Владимир Ивић фантастично води Краснодар ове сезоне и… »
"Да дођем у звезду? Не постоји Шанса!" Ивић нема дилему: У Србији је забрањено размишљати о томе! Никад ме неће контактирати…
Курир 25.12.2023
Српски стручњак, Владимир Ивић, говорио је о могућности да једног дана тренира Црвену звезду. Актуелни тренер Краснодара је велики део своје каријере провео играјући за Партизан и не може ни да замисли себе на клупи вечитог… »
Вести дана »
Венецуела реаговала на изјаву Трампа: Колонијалистичка претња…
Вести онлине пре 1 сатјош 26 повезаних
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 4 сатијош 72 повезане
Наставља се рат појединаца из власти и ТОК-а: Селаковић каже да није дошао на саслушање јер је имао паметнија посла
Данас пре 7 сатијош 35 повезаних
Орбан: Време је на страни Русије, што пре почети руско-европске преговоре
РТВ пре 4 сатијош 47 повезаних