Povezane vesti

Vlada Ivić: "Šanse da budem Zvezdin trener su nula"

Vlada Ivić: "Šanse da budem Zvezdin trener su nula"

Sportske.net 25.12.2023
Ekipa Krasnodara je trenutno lider prvenstva Rusije, a Vladimir Ivić je još jednom dokazao da se radi o fantastičnom treneru. U razgovoru za ruski "Šampionat" nekadašnji fudbaler Partizana je istakao da nikada ne bi mogao da bude trener Crvene… »
Ivić: Poštujem Zvezdu, ali nikad neću biti njen trener

Ivić: Poštujem Zvezdu, ali nikad neću biti njen trener

Sportski žurnal 25.12.2023
Trener Krasnodara istakao da su šanse da preuzme kormilo šampiona Srbije ravne nuli. Vladimir Ivić trener Krasnodara u intervjuu za ruski Čempionat, govorio je i o rivalstvu Zvezde i Partizana. - Svaka utakmica večitih rivala je luda. Sećam se da… »
Ja da vodim zvezdu? Šansa je nula! Zvezda dovela jednog Vladimira, drugi je neće: I da mi daju sve što želim - ne!

Ja da vodim zvezdu? Šansa je nula! Zvezda dovela jednog Vladimira, drugi je neće: I da mi daju sve što želim - ne!

Mondo 25.12.2023
Vladimir Ivić je ispričao da neće biti trener Crvene zvezde ni sada, a ni u budućnosti. Vladimir Ivić je ispričao da neće biti trener Crvene zvezde ni sada, a ni u budućnosti. Vladimir Ivić fantastično vodi Krasnodar ove sezone i trenutno je… »
"Da dođem u zvezdu? Ne postoji Šansa!" Ivić nema dilemu: U Srbiji je zabranjeno razmišljati o tome! Nikad me neće…

"Da dođem u zvezdu? Ne postoji Šansa!" Ivić nema dilemu: U Srbiji je zabranjeno razmišljati o tome! Nikad me neće…

Kurir 25.12.2023
Srpski stručnjak, Vladimir Ivić, govorio je o mogućnosti da jednog dana trenira Crvenu zvezdu. Aktuelni trener Krasnodara je veliki deo svoje karijere proveo igrajući za Partizan i ne može ni da zamisli sebe na klupi večitog rivala. - Šansa za to… »

Vesti dana »