Povezane vesti
"Da li sam ja gej? Spavao sam i sa ženama i sa muškarcima!" Najveći zavodnik Holivuda šokirao izjavom - Ne znam ni sam!
Mondo 25.12.2023
Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Jedan od najvećih… »
"Ni sam ne znam šta sam": Najmuževniji frajer Holivuda šokirao planetu o svom intimnom opredeljenju! "Imao sam odnose..."…
Kurir 25.12.2023
Čuveni holivudski glumac Džerard Batler ne samo da važi za jednog od najboljih glumaca današnjice, već se smatra i jednim od najpoželjnijih. Godinama unazad je redovan gost na listama najboljih frajera Holivuda, a ženama je zaista neodoljiv - veoma je… »
Vesti dana »

Oglasila se "veštica" koja je "proklela" Čarlija Kirka: Ove njene izjave ostaviće vas bez teksta!
Telegraf pre 22 minutajoš 49 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 3 satajoš 20 povezanih

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je zvanična informacija iz NBS
Alo pre 38 minutajoš 34 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih

Mali: Histerija blokaderskih medija zbog vojne parade, Vojska Srbije nikad jača
Euronews pre 4 satijoš 22 povezane