Povezane vesti
"Da li sam ja gej? Spavao sam i sa ženama i sa muškarcima!" Najveći zavodnik Holivuda šokirao izjavom - Ne znam ni sam!
Mondo 25.12.2023
Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Jedan od najvećih… »
"Ni sam ne znam šta sam": Najmuževniji frajer Holivuda šokirao planetu o svom intimnom opredeljenju! "Imao sam odnose..."…
Kurir 25.12.2023
Čuveni holivudski glumac Džerard Batler ne samo da važi za jednog od najboljih glumaca današnjice, već se smatra i jednim od najpoželjnijih. Godinama unazad je redovan gost na listama najboljih frajera Holivuda, a ženama je zaista neodoljiv - veoma je… »
Vesti dana »

Izrael uvodi taktičke pauze u Pojasu Gaze radi humanitarne pomoći; međunarodna vazdušna pomoć stiže Palestincima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 30 povezanih

Šumski požari prete velikom turskom gradu Bursi, više od 1.700 meštana evakuisano
NIN pre 43 minutajoš 37 povezanih

Nevreme u Srbiji donelo osetan pad temperature, obilne pljuskove i grmljavinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Požari u Srbiji: Vanredna situacija u Svrljigu i Vranju, kiša smirila vatru u Prijepolju
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 25 povezanih

Sukob Tajlanda i Kambodže i dalje traje: Pregovori o miru uz Trampa i Maleziju na pomolu
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane