Povezane vesti
"Da li sam ja gej? Spavao sam i sa ženama i sa muškarcima!" Najveći zavodnik Holivuda šokirao izjavom - Ne znam ni sam!
Mondo 25.12.2023
Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Jedan od najvećih… »

"Ni sam ne znam šta sam": Najmuževniji frajer Holivuda šokirao planetu o svom intimnom opredeljenju! "Imao sam odnose..."…
Kurir 25.12.2023
Čuveni holivudski glumac Džerard Batler ne samo da važi za jednog od najboljih glumaca današnjice, već se smatra i jednim od najpoželjnijih. Godinama unazad je redovan gost na listama najboljih frajera Holivuda, a ženama je zaista neodoljiv - veoma je… »

Vesti dana »
POKS: Leks specijalis o Generalštabu je izdaja i ponižavanje nacionalnog dostojanstva
Beta pre 43 minutajoš 78 povezanih
FoNet: Maskirane osobe iz Ćacilenda oborile na zemlju i šutirale našeg novinara, žandarm mu na to rekao da prođe dalje
Cenzolovka pre 48 minutajoš 39 povezanih
Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo na odluku Vlade Švedske da zbog korupcije uskrati podršku vlastima u Srbiji
Danas pre 15 satijoš 6 povezanih
VJT: Saslušan Vladimir Štimac zbog navodnog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja -negirao je krivicu
N1 Info pre 24 minutajoš 21 povezana