Povezane vesti
"Da li sam ja gej? Spavao sam i sa ženama i sa muškarcima!" Najveći zavodnik Holivuda šokirao izjavom - Ne znam ni sam!
Mondo 25.12.2023
Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Džerard Batler važi za jednog od najmuževijih glumaca, ali njegova izjava o ljubavnom životu šokirala je javnost! Jedan od najvećih… »
"Ni sam ne znam šta sam": Najmuževniji frajer Holivuda šokirao planetu o svom intimnom opredeljenju! "Imao sam odnose..."…
Kurir 25.12.2023
Čuveni holivudski glumac Džerard Batler ne samo da važi za jednog od najboljih glumaca današnjice, već se smatra i jednim od najpoželjnijih. Godinama unazad je redovan gost na listama najboljih frajera Holivuda, a ženama je zaista neodoljiv - veoma je… »
Vesti dana »
Incident na večeri sa Trumpom: sve pod kontrolom, ali dileme ostaju
IndeksOnline pre 44 minutajoš 93 povezane
Černobilj - četrdeset godina od najteže nuklearne nesreće na svetu
RTS pre 14 minutajoš 29 povezanih
Šire se jezive reči Trampove portparolke pre pucnjave! Kreće haos, predsednik Amerike pada, ljudi vrište na sve strane: Napadač upao na luksuznu večeru naoružan do zuba (foto, video)
Blic pre 24 minutajoš 83 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih