Povezane vesti
Tepić: Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, moramo stati na put mafijaškoj vlasti
N1 Info 25.12.2023
Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN)… »
Marinika Tepić: Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu
Radio 021 25.12.2023
Jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN) Marinika Tepić danas je ušla u osmi dan štrajka glađu u zgradi Skupštine Srbije. "Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što… »
Marinika Tepić: Ne prekidam štrajk glađu
Insajder 25.12.2023
Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN)… »
Marinika Tepić: Gašić direktno naredio da me ne puste u zgradu Skupštine
N1 Info 25.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedan od nosilaca liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić koja je danas osmi dan u štrajku glađu, izjavila je da prima dve boce infuzije ali da nema nameru da se povuče i da ostaje u zgradi male Skupšrine do… »
Marinika Tepić: Gašić direktno naredio da me ne puste u zgradu Skupštine
Nova 25.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i jedan od nosilaca liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić koja je danas osmi dan u štrajku glađu, izjavila je da prima dve boce infuzije ali da nema nameru da se povuče i da ostaje u zgradi male… »
Marinka Tapić: Gašić direktno naredio da me ne puste u zgradu Skupštine
Nedeljnik 25.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedan od nosilaca liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić koja je danas osmi dan u štrajku glađu, izjavila je da prima dve boce infuzije ali da nema nameru da se povuče i da ostaje u zgradi male Skupšrine do… »
Vesti dana »
Vučić se oglasio povodom hapšenja dvojice Kraljevčana pod sumnjom da su planirali državni udar i atentat na njega
Morava info pre 12 minutajoš 25 povezanih
Udruženja poljoprivrednika nastavila blokade puteva na više lokacija
Blic pre 38 minutajoš 39 povezanih
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
RTV pre 33 minutajoš 24 povezane
Temperatura raste do 17 stepeni! RHMZ objavio najnoviju vremensku prognozu, ali grafikon upozorava! Ovo pravilo moramo da poštujemo
Blic pre 2 satajoš 38 povezanih
Trgovinski sporazumi i carinska politika SAD pod pritiskom odluka Vrhovnog suda i reakcija EU
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana