Povezane vesti
Tepić: Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, moramo stati na put mafijaškoj vlasti
N1 Info 25.12.2023
Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN)… »
Marinika Tepić: Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu
Radio 021 25.12.2023
Jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN) Marinika Tepić danas je ušla u osmi dan štrajka glađu u zgradi Skupštine Srbije. "Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez… »
Marinika Tepić: Ne prekidam štrajk glađu
Insajder 25.12.2023
Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN)… »
Marinika Tepić: Gašić direktno naredio da me ne puste u zgradu Skupštine
N1 Info 25.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedan od nosilaca liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić koja je danas osmi dan u štrajku glađu, izjavila je da prima dve boce infuzije ali da nema nameru da se povuče i da ostaje u zgradi male Skupšrine… »
Marinika Tepić: Gašić direktno naredio da me ne puste u zgradu Skupštine
Nova 25.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i jedan od nosilaca liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić koja je danas osmi dan u štrajku glađu, izjavila je da prima dve boce infuzije ali da nema nameru da se povuče i da ostaje u zgradi male… »
Marinka Tapić: Gašić direktno naredio da me ne puste u zgradu Skupštine
Nedeljnik 25.12.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedan od nosilaca liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić koja je danas osmi dan u štrajku glađu, izjavila je da prima dve boce infuzije ali da nema nameru da se povuče i da ostaje u zgradi male Skupšrine… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi idu peške iz Beograda u Novi Sad - kolona kreće ka Staroj Pazovi; Policija obezbeđuje trasu šetnje
RTV pre 1 minutjoš 47 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 1 satjoš 31 povezana
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, nema preživelih
NIN pre 3 satajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 9 satijoš 4 povezane
Uživo Tramp se obraća nakon avionske nesreće u Vašingtonu: "Nažalost nema preživelih"
Telegraf pre 36 minutajoš 42 povezane