Povezane vesti
"To je kao srce kada izgubite, a živite: Dalje..." Bolne reči majke Alekse kojeg je ubio pijani vozač: "Strašno je da vidim…
Blic 25.12.2023
“Svakoga dana se dešavaju nesreće, ne samo moje dete da je u pitanju ali svakog boli za svoje najviše. A sada se saosećam sa svim drugim roditeljima kojima se desilo tako nešto. To je kao srce kada izgubite a živite dalje, nemate ga više. Sve je strašno… »
"To je kao da izgubite srce, a živite i dalje": Majka rudara iz Aleksinca kog je usmrtio pijani vozač otvorila dušu posle…
Kurir 25.12.2023
Dušan Stevanović (29) iz aleksinačkog sela Kraljevo osuđen je danas u Višem sudu u Nišu na osam godina i šest meseci zatvora jer je u teško pijanom stanju usmrtio u saobraćajnoj nesreći, Aleksu Rakića (28), mladog rudara i oca dvoje male dece. On je… »
"Živim sa iščupanim srcem. Najteže mi je da gledam decu koja rastu bez oca": Potresna ispovest Aleksine majke
Telegraf 25.12.2023
"Moj Aleksa je bio divan momak, nije mrava zgazio, kada je stradao došlo je stotinak ljudi da nam zjave saučešće. Svako je o njemu imao da kaže sve najlepše", kaže majka Slavica Rakić. - Gubitak deteta vam išćupa srce, živim dalje i čekam da nađem mog… »
Vesti dana »
Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Biznis.rs pre 11 minutajoš 14 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres, spremite planove evakuacije
Alo pre 6 minutajoš 16 povezanih
Tepić (SSP): Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Beta pre 21 minutajoš 11 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona iz Belorusije
Vesti online pre 16 minutajoš 14 povezanih
VIDEO NBA ima novog bisera: Tripl-dabl u stilu Jokića za istoriju, ovo se retko viđa
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih