Povezane vesti

Rusija: Putinov protivnik Aleksej Navaljni iz zatvora u Sibiru poručuje „ne brinite za mene, ja sam vaš novi Deda Mraz"

Rusija: Putinov protivnik Aleksej Navaljni iz zatvora u Sibiru poručuje „ne brinite za mene, ja sam vaš novi Deda Mraz"

Južne vesti 25.12.2023
Reuters Aleksej Navaljni na saslušanju u septembru Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, oglasio se iz kaznene kolonije u Sibru, poručivši pristalicama preko društvenih mreža: „Ne brinite za mene". Pojavivši se u javnosti prvi… »
SAD 'duboko zabrinute' za Navaljnog

SAD 'duboko zabrinute' za Navaljnog

Slobodna Evropa 25.12.2023
Sjedinjene Američke Države su u ponedeljak izrazile ozbiljnu zabrinutost za stanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navlajnog koji je prebačen u zatvor na Arktiku, pošto se više od dve nedelje nije znalo gde se nalazi. Portparolka Navljanog Kira… »
Pronađen Aleksej Navalni

Pronađen Aleksej Navalni

SEEbiz 25.12.2023
MOSKVA - Odvjetnici zatvorenog ruskog opozicijskog političara Alekseja Navalnog objavili su da je njihov klijent pronađen te da je premješten u kaznenu koloniju na sjeverozapadu Sibira, javlja CNN. Podsjetimo, Navalnijev tim je 11. prosinca objavio da… »
Rusija: Utvrđeno gde se nalazi opozicionar Aleksej Navaljni, kažu njegovi saradnici

Rusija: Utvrđeno gde se nalazi opozicionar Aleksej Navaljni, kažu njegovi saradnici

Radio 021 25.12.2023
Tim lidera ruske opozicije nije imao kontakt sa njim nedeljama i Navaljni se nije pojavio na nekoliko sudskih saslušanja. Reuters Aleksej Navaljni na saslušanju u septembru Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, živ je i još se… »

Danas 25.12.2023
Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, živ je i još se nalazi u kaznenoj koloniji u Sibiru, saopštila je njegova portparolka. „Pronašli smo Alekseja Navaljnog“, kazala je Kira Jarmuš 25. decembra, dodajući da je Navaljni sada u… »
Portparolka Navaljnog: Pronašli smo ga, nalazi se u zatvoru na severu Urala

Portparolka Navaljnog: Pronašli smo ga, nalazi se u zatvoru na severu Urala

Radio 021 25.12.2023
Portparolka ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, koji služi kaznu od 30 godina zatvora, saopštila je danas da je pronađeno gde se nalazi Navaljni. "Našli smo Navaljnog. On se nalazi u kaznenoj koloniji 3, u naselju Karp, na severu Urala, u… »
Ruski opozicioni lider Navaljni pronađen u zatvoru na Arktiku

Ruski opozicioni lider Navaljni pronađen u zatvoru na Arktiku

Radio sto plus 25.12.2023
“Pronašli smo Alekseja. On se sada nalazi u IK-3 u naselju Harp u Jamalo-Nenečkom autonomnom okrugu (oko 1.900 kilometara severoistočno od Moskve)”, napisala je njegova portparolka Kira Jarmiš na društvenoj mreži Iks. Jarmiš je napisala da je… »

Vesti dana »