Povezane vesti
Rusija: Putinov protivnik Aleksej Navaljni iz zatvora u Sibiru poručuje „ne brinite za mene, ja sam vaš novi Deda Mraz"
Južne vesti 25.12.2023
Reuters Aleksej Navaljni na saslušanju u septembru Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, oglasio se iz kaznene kolonije u Sibru, poručivši pristalicama preko društvenih mreža: „Ne brinite za mene". Pojavivši se u javnosti prvi… »
SAD 'duboko zabrinute' za Navaljnog
Slobodna Evropa 25.12.2023
Sjedinjene Američke Države su u ponedeljak izrazile ozbiljnu zabrinutost za stanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navlajnog koji je prebačen u zatvor na Arktiku, pošto se više od dve nedelje nije znalo gde se nalazi. Portparolka Navljanog Kira… »
Pronađen Aleksej Navalni
SEEbiz 25.12.2023
MOSKVA - Odvjetnici zatvorenog ruskog opozicijskog političara Alekseja Navalnog objavili su da je njihov klijent pronađen te da je premješten u kaznenu koloniju na sjeverozapadu Sibira, javlja CNN. Podsjetimo, Navalnijev tim je 11. prosinca objavio da… »
Rusija: Utvrđeno gde se nalazi opozicionar Aleksej Navaljni, kažu njegovi saradnici
Danas 25.12.2023
Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, živ je i još se nalazi u kaznenoj koloniji u Sibiru, saopštila je njegova portparolka. „Pronašli smo Alekseja Navaljnog“, kazala je Kira Jarmuš 25. decembra, dodajući da je Navaljni sada u… »
Ruski opozicioni lider Navaljni pronađen u zatvoru na Arktiku
Radio sto plus 25.12.2023
“Pronašli smo Alekseja. On se sada nalazi u IK-3 u naselju Harp u Jamalo-Nenečkom autonomnom okrugu (oko 1.900 kilometara severoistočno od Moskve)”, napisala je njegova portparolka Kira Jarmiš na društvenoj mreži Iks. Jarmiš je napisala da je… »
Vesti dana »
Preminuo Teofil Pančić, novinar i pisac „neponovljive rečenice"
BBC News pre 23 minutajoš 38 povezanih
Stručnjaci za energetiku: Sankcije prema NIS-u nelogične, verovatno neće ni stupiti na snagu
Novi magazin pre 41 minutajoš 30 povezanih
Ponovo sudar autobusa u Zemunu: Tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi
Vreme pre 4 satijoš 21 povezana