Повезане вести
Русија: Путинов противник Алексеј Наваљни из затвора у Сибиру поручује „не брините за мене, ја сам ваш нови Деда Мраз"
Јужне вести 25.12.2023
Реутерс Алексеј Наваљни на саслушању у септембру Алексеј Наваљни, руски опозиционар и критичар Кремља, огласио се из казнене колоније у Сибру, поручивши присталицама преко друштвених мрежа: „Не брините за мене". Појавивши се… »
САД 'дубоко забринуте' за Наваљног
Слободна Европа 25.12.2023
Сједињене Америчке Државе су у понедељак изразиле озбиљну забринутост за стање руског опозиционог лидера Алексеја Навлајног који је пребачен у затвор на Арктику, пошто се више од две недеље није знало где се налази… »
Пронађен Алексеј Навални
СЕЕбиз 25.12.2023
МОСКВА - Одвјетници затвореног руског опозицијског политичара Алексеја Навалног објавили су да је њихов клијент пронађен те да је премјештен у казнену колонију на сјеверозападу Сибира, јавља ЦНН. Подсјетимо, Навалнијев тим је… »
Русија: Утврђено где се налази опозиционар Алексеј Наваљни, кажу његови сарадници
Данас 25.12.2023
Алексеј Наваљни, руски опозиционар и критичар Кремља, жив је и још се налази у казненој колонији у Сибиру, саопштила је његова портпаролка. „Пронашли смо Алексеја Наваљног“, казала је Кира Јармуш 25. децембра, додајући да је… »
Руски опозициони лидер Наваљни пронађен у затвору на Арктику
Радио сто плус 25.12.2023
“Пронашли смо Алексеја. Он се сада налази у ИК-3 у насељу Харп у Јамало-Ненечком аутономном округу (око 1.900 километара североисточно од Москве)”, написала је његова портпаролка Кира Јармиш на друштвеној мрежи Икс. Јармиш је… »
Вести дана »
Америчке санкције НИС-у трају 61 дан: Почео састанак председника Србије са тимовима за енергетску безбедност
Еуроневс пре 5 минутајош 27 повезаних
Рат се разбуктава: Падају бомбе, одјекују експлозије; Почела хитна евакуација становништва ВИДЕО
Б92 пре 25 минутајош 32 повезане
Лука Дончић открио име своје друге ћерке, па насмејао новинаре: "Учиниће мој живот пакленим..."
Телеграф пре 1 сатјош 36 повезаних