Povezane vesti
Vatrena stihija progutala stan u Beogradu: Kroz prozor se vidi kako vatra kulja
Telegraf 25.12.2023
Vatrogasne ekipe su se odmah po prijavi uputile na teren. Večeras je izbio požar u jednom stanu u Beogradu u Jablaničkoj ulici, a na svu sreću nema teže povređenih. Požar je izbio u stanu u suterenu, a kako je objavila Instagram stranica moj_beo_grad… »
Kulja dim na sve strane: Požar u stanu u Beogradu: Na terenu vatrogasci (foto/video)
Blic 25.12.2023
Večeras je došlo do požara u jednom stanu u Jablaničkoj ulici, u Beogradu. Kako je potvrđeno za "Blic", nema povređenih učesnika, dok je pričinjena velika materijalna šteta. Jedna ženska osoba je pronađena u svesnom stanju na krevetu u stanu. Instagram… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 39 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 54 povezane

"Istrčala sam u pidžami, muž mi se ne javlja": Potresne ispovesti ljudi čiji su najbliži bili u sinagogi u trenutku krvavog napada u Mančesteru
Blic pre 20 minutajoš 18 povezanih

Šta je Sumud flotila i zašto je htela da dostavi pomoć Gazi morem kad Izrael ne da
BBC News pre 31 minutajoš 15 povezanih