Повезане вести
Колица која су “пратила” Марка у трчању пустињом Марока – иду на аукцију за малог Максима.
Наиссус инфо 26.12.2023
“Другари, ево упаковао сам колица. Колица иду за Србији на аукцију за малог Максима. То сам обећао и то ћу да учиним. Само да преживе до Србије да их не поломе негде”. Овако је Марко Николић, човек кога сада препознаје цела… »
Јаки ветрови, олуја, спавање у шатору, трчање са колицима, али је УСПЕО. Марко претрчао пустињу и прикупио 60 хиљада евра…
Глас југа 26.12.2023
Трчао је дању у пустињи и на планини Атлас, а одмарао ноћу, у шатору. Пратиле су га пешчане олује, температурне разлике, мучили га жуљеви, исцрпљеност. Марко Николић је у пустињи провео 27 дана. “Хвала ти Боже што си ми дао… »
Херој из Врања дошао до циља: Марко претрчао 1.420 километара и сакупио 60.000 евра за лечење Максима
Телеграф 26.12.2023
Мали Максим Миленковић још увек не може самостално да држи главу, не може да седи, не помера руке и ноге, не говори, не прати погледом, храни се путем ПЕГ-а. Херој Марко Николић (36) професор спорта и физичког васпитања из… »
Врањанац ујединио људе: Претрчао пустињу и сакупио 60.000 евра за лечење Максима, али недостаје још новца
Телеграф 26.12.2023
Како би примио генску терапију неоходно је још 20.000 евра. Након 27 дана борбе против нехуманих услова, Врањанац Марко Николић, успео је да претрчи 1.420 километара кроз пустињу у Мароку и тако прикупи 60.000 евра за лечење… »
Вести дана »
НБС предузела мере како не би дошло до несташице евра, спрема и казне
Блоомберг Адриа пре 5 сатијош 34 повезане
Баку (79) покосио камион у Нишу! Умрла у болници, возач побегао са лица места
Блиц пре 2 сатајош 26 повезаних
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 57 минутајош 30 повезаних