Povezane vesti
Evropske berze zatvorene zbog Božića: Cena zlata i dalje raste
Blic 26.12.2023
Evropske berze su trenutno zatvorene zbog božićnih praznika, kao i većina američkih berzi, dok je cena zlata u porastu. Moskovska berza je otvorena, a indeks MOEX je danas u 9.00 sati pao na 3.085,68 poena. Vrednosti ostalih evropskih i američkih indeksa… »
Evropske berze zatvorene zbog Božića, ruski MOEX pada, raste cena zlata
Euronews 26.12.2023
Evropske berze su trenutno zatvorene zbog božićnih praznika, kao i većina američkih berzi, dok je cena zlata u porastu. Moskovska berza je otvorena, a indeks MOEX je danas u 9.00 sati pao na 3.085,68 poena. Vrednosti ostalih evropskih i američkih indeksa… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 34 minutajoš 39 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 39 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 57 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 39 minutajoš 26 povezanih