Povezane vesti

Zašto Dončić ne nosi broj 7 u Dalasu? Navijač prozivao Lukinog saigrača, pa dobio brutalan odgovor - ovo niko nije znao!

Zašto Dončić ne nosi broj 7 u Dalasu? Navijač prozivao Lukinog saigrača, pa dobio brutalan odgovor - ovo niko nije znao!

Mondo 26.12.2023
Luka Dončić u Dalasu ne nosi broj 7, već 77, a sada je otkriveno i zašto je to tako. Luka Dončić u Dalasu ne nosi broj 7, već 77, a sada je otkriveno i zašto je to tako. Luka Dončić (24) dominira u NBA ligi, niko mu ne može ništa. Sam je pobedio drim-tim… »
Jokić kaže "meni nije Božić", a Dončić? Evo kako je Luka reagovao na čestitku posle dominacije! (video)

Jokić kaže "meni nije Božić", a Dončić? Evo kako je Luka reagovao na čestitku posle dominacije! (video)

Mondo 26.12.2023
Luka Dončić raspoložen nakon maestralne partije čestitao i Božić. Luka Dončić raspoložen nakon maestralne partije čestitao i Božić. Luka Dončić je zablistao prethodne noći u NBA ligi i gotovo je samostalno pobedio drim-tim Finiksa (128:114), pošto je… »
Au, šta uradi dončiću!? Luka odigrao meč kakav nikad nije viđen u NBA, sam pobedio drim-tim!

Au, šta uradi dončiću!? Luka odigrao meč kakav nikad nije viđen u NBA, sam pobedio drim-tim!

Mondo 26.12.2023
Doktorska partija Luke Dončića, sada možda i prvog kandidata za MVP priznanje. Doktorska partija Luke Dončića, sada možda i prvog kandidata za MVP priznanje. Mnogo je kritika išlo na račun Luke Dončića prošle sezone, išlo se toliko da se pričalo o… »

Vesti dana »

Danas zvanično počinje jesen

Danas zvanično počinje jesen

Novi magazin pre 45 minutajoš 37 povezanih
Serija zemljotresa na Svetoj Gori

Serija zemljotresa na Svetoj Gori

Stav.life pre 50 minutajoš 19 povezanih
Trump i hiljade okupljenih odali počast Charlieju Kirku u Arizoni

Trump i hiljade okupljenih odali počast Charlieju Kirku u Arizoni

Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih