Povezane vesti
Zašto Dončić ne nosi broj 7 u Dalasu? Navijač prozivao Lukinog saigrača, pa dobio brutalan odgovor - ovo niko nije znao!
Mondo 26.12.2023
Luka Dončić u Dalasu ne nosi broj 7, već 77, a sada je otkriveno i zašto je to tako. Luka Dončić u Dalasu ne nosi broj 7, već 77, a sada je otkriveno i zašto je to tako. Luka Dončić (24) dominira u NBA ligi, niko mu ne može ništa. Sam je… »
"To je najbolji osećaj na svetu" Dončić uništio Finiks, pa navijačima poslao brutalnu poruku: "Kada se publika tako…
Kurir 26.12.2023
Božićni NBA maraton obeležio je maestralni reprezentativac Slovenije - Luka Dončić. U poslednjem meču prazničnog NBA specijala Dalas je savladao Finiks Sanse rezultatom 128:114, a utakmicu je obeležila epska partija nestvarnog Slovenca. Luka je… »
Jokić kaže "meni nije Božić", a Dončić? Evo kako je Luka reagovao na čestitku posle dominacije! (video)
Mondo 26.12.2023
Luka Dončić raspoložen nakon maestralne partije čestitao i Božić. Luka Dončić raspoložen nakon maestralne partije čestitao i Božić. Luka Dončić je zablistao prethodne noći u NBA ligi i gotovo je samostalno pobedio drim-tim Finiksa… »
Au, šta uradi dončiću!? Luka odigrao meč kakav nikad nije viđen u NBA, sam pobedio drim-tim!
Mondo 26.12.2023
Doktorska partija Luke Dončića, sada možda i prvog kandidata za MVP priznanje. Doktorska partija Luke Dončića, sada možda i prvog kandidata za MVP priznanje. Mnogo je kritika išlo na račun Luke Dončića prošle sezone, išlo se toliko da se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Profesor Filozofskog odbija da obustavi nastavu, ori se ispred zgrade „Izlazite napolje!“
Nova pre 21 minutajoš 19 povezanih
Podrška svršenih studenata FDU studentima na blokadi fakulteta: „Uloga umetnika u zlim vremenima ne sme da bude pasivna“
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
"Bezuslovno" pomilovanje Hantera Bajdena: Afere, osuđujuće presude, pa oslobađanje od svake odgovornosti
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
Dušan Milanović iz Leposavića pušten iz pritvora, evo šta mu se stavlja na teret
Blic pre 1 satjoš 31 povezana