Povezane vesti
Umetnik čije je instalacije u Luvru videlo skoro 100.000 posetilaca stiže na 21. Beogradski festival igre
Telegraf 26.12.2023
"Moj rad nikada ne staje, jer proces kreacije nije moguće zaustaviti“ kaže Buržoa, koji nakon nekoliko godina pregovora stiže prvi put u Beograd. Joan Buržoa, umetnik čije je instalacije u pariskom Luvru videlo skoro sto hiljada posetilaca, stiže na 21… »
Iz Luvra u Balkan
Nedeljnik 26.12.2023
Umetnik čije je instalacije u pariskom Luvru videlo skoro sto hiljada posetilaca, stiže na 21. Beogradski festival igre. Joan Buržoa donosi komad koji kritika opisuje kao „univerzum u mikrokosmosu“ u Bioskop Balkan. Famozne stepenice sa kojih igrači… »
Iz Luvra u Beograd: Joan Buržoa donosi famozne stepenice sa kojih igrači padaju i ponovo se vraćaju
Blic 26.12.2023
Umetnik čije je instalacije u pariskom Luvru videlo skoro sto hiljada posetilaca, stiže na 21. Beogradski festival igre. Joan Buržoa donosi komad koji kritika opisuje kao „univerzum u mikrokosmosu“ u Bioskop Balkan. Famozne stepenice sa kojih igrači… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 4 satijoš 1 povezana