Повезане вести
Вучић питао шефа мисије ОЕБС и ОДХИР да ли им је речено да резултати избора неће бити признати
Данас 26.12.2023
Питам шефа ОЕБС у Београду Јана Братуа и шефа делегације ОДИХР да ли им је речно и ко им је рекао да без обзира на то какави резултати буду на изборима неће признати те резултате. То им је саопштено унапред, казао је председник… »
Вучић јавно поставио питање ОЕБС-у и ОДИХР-у: Зашто кријете да сте знали да неће признати резултате избора
Инсајдер 26.12.2023
Председник Србије Александар Вучић јавно је питао шефа ОЕБС-а у Србији Јана Братуа, као и шефа мисије ОДИХР, зашто крију од међународне јавности да су унапред знали да опозиција у Србији неће признати резултате избора. 'Имам… »
Вучић питао шефа ОЕБС-а зашто крије да му је опозиција рекла да свакако неће признати изборе
Н1 Инфо 26.12.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је јавно питао шефа ОЕБС-а у Србији Јана Братуа, као и шефа мисије ОДИХР, зашто крију од међународне јавности да су унапред знали да опозиција у Србији неће признати резултате избора. „Ја… »
Вучић питао шефа ОЕБС-а зашто крије да му је опозиција рекла да свакако неће признати изборе
Недељник 26.12.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је јавно питао шефа ОЕБС-а у Србији Јана Братуа, као и шефа мисије ОДИХР, зашто крију од међународне јавности да су унапред знали да опозиција у Србији неће признати резултате избора… »
Вучић: ОЕБС и ОДИХР унапред знали да опозиција неће признати резултате избора
Слободна Европа 26.12.2023
Председник Србије Александар Вучић је 26. децембра питао шефа Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) у Србији Јана Братуа (Браатху), као и шефа Мисије ОДИХР-а (ОЕБС-ове Канцеларије за демократске институције и… »
Радио сто плус 26.12.2023
“Ја имам важно питање за шефа ОЕБС-а у Београду Јана Братуа и шефа делегације ОДИХР-а, да ли им је речено и ко им је рекао, а ми знамо и ко и када, да без обзира на то што су знали какви ће бити резултати избора, сви ми имамо… »
Нови магазин 26.12.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је јавно питао шефа ОЕБС-а у Србији Јана Братуа, као и шефа мисије ОДИХР, зашто крију од међународне јавности да су унапред знали да опозиција у Србији неће признати резултате избора. "Ја… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО: Ужичани блокирали Златиборску магистралу: Петиција за ослобађање Богдана Јовичића
Нова пре 6 минутајош 43 повезане

Прво су провоцирали Естонију, а сада су нарушили ваздушни простор Пољске: Хитно се огласили након провокације
Мондо пре 6 минутајош 37 повезаних

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Н1 Инфо пре 4 сатијош 8 повезаних

„Шака јада блокадера”: Да ли је режим победио, или ће све експлодирати на јесен
Време пре 3 сатајош 46 повезаних