Povezane vesti
Posle "lajanja na zvezde" postala bejbisiterka! Očarala lepotom i nestala: Nije mi teško da radim bilo šta da preživim!
Mondo 26.12.2023
Od kako se pojavila u filmu "Lajanje na zvezde", davne 1998. godine, mnogo toga se promenilo u životu naše lepe glumice Nataše Tapušković. Od kako se pojavila u filmu "Lajanje na zvezde", davne 1998. godine, mnogo toga se promenilo u životu naše lepe… »
Napustila Srbiju i radila kao bebisiterka: Prelepa Danica iz "Lajanja na zvezde" otkrila nepoznate detalje iz privatnog…
Blic 26.12.2023
Glumicu Natašu Tapušković publika je zavolela kao maturantkinju Danicu Janković u kultnom filmu "Lajanje na zvezde". O njenom životu se ne zna mnogo toga u javnosti, a jednom prilikom za "Blic" govorila je o nepoznatim detaljima iz svog privatnom života… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 4 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 1 satjoš 1 povezana