Povezane vesti
Bitka za Avdejevku: Ruska armija nastavlja juriš napredujući po bokovima (mapa)
Pravda 26.12.2023
Ruska vojska nastavlja bitku za Avdejevku, juriša i napreduje po bokovima. Borbe se nastavljaju u pravcu ST „Zarja“ (Očeretino), u oblasti Stepovoje, u pravcu Severnog i u oblasti štaba Izmailovskog. Žestoke borbe ne prestaju u Stepovu i na njegovim… »
Lista "Mi - Glas iz naroda": Čvrsti u odluci – nema koalicije ni sa vlašću, ni sa opozicijom
Insajder 26.12.2023
Pokret "Mi - Glas iz naroda" poručio je u utorak 26. decembra da ostaju čvrsti u svom stavu da neće u koaliciju ni sa vlašću, ni sa prozapadnom opozicijom, ni na republičkom nivou niti u Beogradu. 'I jedni i drugi rade protiv interesa države, onako kako… »
Nestorović ipak neće u koaliciju sa SNS: I vlast i opozicija rade protiv države
Radio 021 26.12.2023
Lider izborne liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da ostaje čvrst u odluci da neće stupiti u koaliciju sa vlašću i opozicijom ni na jednom nivou. Kako navodi, on smatra da i jedni i drugi rade protiv interesa države i imaju… »
Nestorovićev pokret: Nećemo ni sa vlašću ni sa prozapadnom opozicijom
Blic 26.12.2023
Pokret "Mi - glas iz naroda" ostaje čvrst u svom stavu da neće u koaliciju ni sa vlašću ni sa prozapadnom opozicijom, ni u republici ni u Beogradu, navodi se u saopštenju dostavljenom beogradskim redakcijama. U njemu se, između ostalog, navodi niz… »
"Mi - glas iz naroda": Nećemo u koaliciju sa vlašću i opozicijom ni na jednom nivou
Euronews 26.12.2023
Pokret "Mi - glas iz naroda, prof. dr Branimi Nestorović" saopštio je da ostaje čvrst u odluci da neće stupiti u koaliciju sa vlašću i opozicijom ni na jednom nivou, jer smatra da i jedni i drugi rade protiv interesa države i imaju različita shvatanja o… »
Nestorović: I vlast i opozicija rade protiv interesa države – samo na različite načine
N1 Info 26.12.2023
Pokret Mi - glas iz naroda saopštio je da ostaje čvrst u svom stavu da neće u koaliciju ni sa vlašću ni sa prozapadnom opozicijom, ni u republici ni u Beogradu. Kako su naveli, "i jedni i drugi rade protiv interesa države, onako kako mi shvatamo državu… »
Pokret "Mi - glas iz naroda": Ostajemo pri stavu da nećemo u koaliciju ni sa vlašću ni sa prozapadnom opozicijom
RTS 26.12.2023
Pokret "Mi – glas iz naroda" saopštio je da nedavne ocene zvaničnika Ruske Federacije dodatno utvrđuju njihove sumnje i tvrdnje da se poslednjih dana na beogradskim ulicama odvijao pokušaj "majdanizacije", odnosno strane instrumentalizacije legitimnih… »
Mi: SNS potezi odricanja od KiM i protesti proevropske opozicije su sinhronizovani
Pravda 26.12.2023
Pokret "Mi - Glas iz naroda" ukazuje da režim Srpske napredne stranke i prozapadna opozicija sinhroniziju svoje aktivnosti i akcije kako bi prikrili izdajničke poteze prema Kosovu i Metohiji. Oni takođe navode da SNS i SPS od 2012. godine vode politiku… »
Vesti dana »

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV Novi Pazar pre 16 minutajoš 16 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: On se oglasio psovkom
Blic pre 7 minutajoš 44 povezane