Повезане вести
Битка за Авдејевку: Руска армија наставља јуриш напредујући по боковима (мапа)
Правда 26.12.2023
Руска војска наставља битку за Авдејевку, јуриша и напредује по боковима. Борбе се настављају у правцу СТ „Зарја“ (Очеретино), у области Степовоје, у правцу Северног и у области штаба Измаиловског. Жестоке борбе не престају у… »
Листа "Ми - Глас из народа": Чврсти у одлуци – нема коалиције ни са влашћу, ни са опозицијом
Инсајдер 26.12.2023
Покрет "Ми - Глас из народа" поручио је у уторак 26. децембра да остају чврсти у свом ставу да неће у коалицију ни са влашћу, ни са прозападном опозицијом, ни на републичком нивоу нити у Београду. 'И једни и други раде против… »
Несторовић ипак неће у коалицију са СНС: И власт и опозиција раде против државе
Радио 021 26.12.2023
Лидер изборне листе "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да остаје чврст у одлуци да неће ступити у коалицију са влашћу и опозицијом ни на једном нивоу. Како наводи, он сматра да и једни и други раде против… »
Несторовићев покрет: Нећемо ни са влашћу ни са прозападном опозицијом
Блиц 26.12.2023
Покрет "Ми - глас из народа" остаје чврст у свом ставу да неће у коалицију ни са влашћу ни са прозападном опозицијом, ни у републици ни у Београду, наводи се у саопштењу достављеном београдским редакцијама. У њему се, између… »
"Ми - глас из народа": Нећемо у коалицију са влашћу и опозицијом ни на једном нивоу
Еуроневс 26.12.2023
Покрет "Ми - глас из народа, проф. др Браними Несторовић" саопштио је да остаје чврст у одлуци да неће ступити у коалицију са влашћу и опозицијом ни на једном нивоу, јер сматра да и једни и други раде против интереса државе и… »
Несторовић: И власт и опозиција раде против интереса државе – само на различите начине
Н1 Инфо 26.12.2023
Покрет Ми - глас из народа саопштио је да остаје чврст у свом ставу да неће у коалицију ни са влашћу ни са прозападном опозицијом, ни у републици ни у Београду. Како су навели, "и једни и други раде против интереса државе, онако… »
Покрет "Ми - глас из народа": Остајемо при ставу да нећемо у коалицију ни са влашћу ни са прозападном опозицијом
РТС 26.12.2023
Покрет "Ми – глас из народа" саопштио је да недавне оцене званичника Руске Федерације додатно утврђују њихове сумње и тврдње да се последњих дана на београдским улицама одвијао покушај "мајданизације", односно стране… »
Ми: СНС потези одрицања од КиМ и протести проевропске опозиције су синхронизовани
Правда 26.12.2023
Покрет "Ми - Глас из народа" указује да режим Српске напредне странке и прозападна опозиција синхронизију своје активности и акције како би прикрили издајничке потезе према Косову и Метохији. Они такође наводе да СНС и СПС од… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 28 минутајош 1 повезана