Povezane vesti
Avganistan: „Lekovima moram da smirujem moju gladnu bebu, nekad imam samo čaj da joj dam"
Radio 021 26.12.2023
Pojedini Avganistanci daju deci sedative jer ne mogu da ih nahrane zbog velike nemaštine i uskraćene pomoći. BBC/Aamir Peerzada Sohaila njeno najmlađe dete često hrani čajem, jer nema ništa hranljivije da joj da „Poslednji put kada sam mogla da… »
Avganistan: „Lekovima moram da smirujem moju gladnu bebu, nekad imam samo čaj da joj dam"
Južne vesti 26.12.2023
BBC/Aamir Peerzada Sohaila njeno najmlađe dete često hrani čajem, jer nema ništa hranljivije da joj da „Poslednji put kada sam mogla da priuštim da kupim mleko za moju bebu bilo je pre dva meseca. „Flašicu uglavnom napunim samo čajem. Ili… »
BBC News 26.12.2023
Pojedini Avganistanci daju deci sedative jer ne mogu da ih nahrane zbog velike nemaštine i uskraćene pomoći. „Poslednji put kada sam mogla da priuštim da kupim mleko za moju bebu bilo je pre dva meseca. „Flašicu uglavnom napunim samo čajem. Ili… »
Avganistan: „Lekovima moram da smirujem moju gladnu bebu, nekad imam samo čaj da joj dam“
Danas 26.12.2023
„Poslednji put kada sam mogla da priuštim da kupim mleko za moju bebu bilo je pre dva meseca. „Flašicu uglavnom napunim samo čajem. Ili umočim hleb u čaj i to joj dajem“, izgovara Sohaila Nijazi dok sedi na podu njene kuće od ćerpiča na brdu… »
Vesti dana »
BLOG Blokiran Varadinski most, advokati prijavljuju nestanak troje privedenih aktivista
N1 Info pre 41 minutajoš 58 povezanih
Ko je Vladimir Ješić, brat Gorana Ješića: Novinar kojeg je Velja Ilić udario u emisiji zbog jednog pitanja
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih
„Hapse nam decu“: Ješić stigao ispred policijske stanice u Novom Sadu
N1 Info pre 6 minutajoš 11 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 10 satijoš 11 povezanih
Vučević:Stav SNS-a je da država mora biti sačuvana, to ne znači aboliranje odgovornih
Politika pre 41 minutajoš 45 povezanih