Povezane vesti
Dečak je prvo rekao da nema nikakvih želja, a onda se slomio: "Usrećilo bi me kada bih video mamu i tatu da se ponovo smeju..."…
Blic 26.12.2023
Znate li da postoje deca koja nemaju nikakvih želja za Novu godinu? Iskustvo traume u ranom detinjstvu ili odrastanje u nepovoljnom okruženju, utiče na decu da prestanu da maštaju i da veruju u bolju budućnost, navodi se na Instagram stranici SOS Dečja… »
"Usrećilo bi me kada bih video mamu i tatu kako se ponovo smeju": Želje ove dece slomiće vam srce
Telegraf 26.12.2023
Deca koja su doživela traumu često nemaju želje, ali to ne znači da nemaju potrebe. "Ne verujem u Deda Mraza, jer mi on nikada nije ispunio želju", reči su šestogodišnjeg Luke iz Dečjeg sela koje paraju srce. Deca koja su doživela traumu često nemaju… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 56 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 32 povezane
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Serbian News Media pre 51 minutajoš 26 povezanih
"Vi ste politička katastrofa" Završena vanredna sednica Skupštine Srbije, Jovanov i Aleksić u klinču: "Građani će vas brzo rešiti" (video)
Blic pre 36 minutajoš 55 povezanih
RIK usvojio - na biralištima će biti i kartonski i novi paravani u obliku kabine
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih