Повезане вести

Изложба "Велико срце деце Србије" у Градској кући у Новом Саду

Изложба "Велико срце деце Србије" у Градској кући у Новом Саду

РТВ 26.12.2023
НОВИ САД - Изложба "Велико срце деце Србије" отворена је у Градској кући у Новом Саду. То је био повод да најкреативнија деца новосадских вртића добију награде и пакетиће од Деда Мраза, а све у склопу специјалног новогодишњег… »
У Градској кући Новог Сада изложба "Велико срце деце Србије": "Сви треба да посветимо мало више пажње деци"

У Градској кући Новог Сада изложба "Велико срце деце Србије": "Сви треба да посветимо мало више пажње деци"

Телеграф 26.12.2023
У питању је наставак "Дечије недеље", у оквиру које су у октобру најмлађи Новосађани имали прилику да учествују у ликовном конкурсу. Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић присуствовао је свечаном отварању изложбе "Велико срце… »
Градоначелник Ђурић поделио 100 пакетића Први човек Града: Увек ми је драго када у гостима имам најмлађе, веселе суграђане…

Градоначелник Ђурић поделио 100 пакетића Први човек Града: Увек ми је драго када у гостима имам најмлађе, веселе суграђане…

Курир 26.12.2023
Данас је у Градској кући уприличен програм за децу, а додељено је и 100 новогодишњих пакетића. Програм је започет уз песме дечјег хора „До Ре Ми“, након чега је реализована приредба под називом „Куглолина“. Деда Мраз је… »
Градоначелник Ђурић поделио најмлађим Новосађанима 100 пакетића: "Ово су лепе и радосне ствари за крај године"

Градоначелник Ђурић поделио најмлађим Новосађанима 100 пакетића: "Ово су лепе и радосне ствари за крај године"

Телеграф 26.12.2023
Малишани су активно учествовали у приредби, а највеће одушевљење је било када су угледали Деда Мраза. Сто новогодишњих пакетића додељено је данас у Градској кући у Новом Саду где је уприличен програм за децу. Програм је… »

Вести дана »