Povezane vesti
Izložba "Veliko srce dece Srbije" u Gradskoj kući u Novom Sadu
RTV 26.12.2023
NOVI SAD - Izložba "Veliko srce dece Srbije" otvorena je u Gradskoj kući u Novom Sadu. To je bio povod da najkreativnija deca novosadskih vrtića dobiju nagrade i paketiće od Deda Mraza, a sve u sklopu specijalnog novogodišnjeg programa. Svečani… »
U Gradskoj kući Novog Sada izložba "Veliko srce dece Srbije": "Svi treba da posvetimo malo više pažnje deci"
Telegraf 26.12.2023
U pitanju je nastavak "Dečije nedelje", u okviru koje su u oktobru najmlađi Novosađani imali priliku da učestvuju u likovnom konkursu. Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom otvaranju izložbe "Veliko srce dece Srbije" i… »
Gradonačelnik Đurić podelio 100 paketića Prvi čovek Grada: Uvek mi je drago kada u gostima imam najmlađe, vesele…
Kurir 26.12.2023
Danas je u Gradskoj kući upriličen program za decu, a dodeljeno je i 100 novogodišnjih paketića. Program je započet uz pesme dečjeg hora „Do Re Mi“, nakon čega je realizovana priredba pod nazivom „Kuglolina“. Deda Mraz je upriličio ceo… »
Gradonačelnik Đurić podelio najmlađim Novosađanima 100 paketića: "Ovo su lepe i radosne stvari za kraj godine"
Telegraf 26.12.2023
Mališani su aktivno učestvovali u priredbi, a najveće oduševljenje je bilo kada su ugledali Deda Mraza. Sto novogodišnjih paketića dodeljeno je danas u Gradskoj kući u Novom Sadu gde je upriličen program za decu. Program je započet uz pesme… »
Vesti dana »

VIDEO Prosvetni radnici iz više gradova Srbije stigli u Čačak, pozvali na generalni štrajk
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih

Okupljanje ispred SUP Novi Beograd zbog hapšenja aktivista ispred Skupštine grada, blokiran deo Bulevara Mihajla Pupina (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 10 povezanih

Obezbeđenje privatne firme koja je dovodila birače iz Republike Srpske danas tuklo građane ispred gradske skupštine: Dobili milione evra iz budžeta
Nova pre 15 minutajoš 85 povezanih

Ekspertska grupa: "Nije objavljena kompletna dokumentacija", Brnabić: "Ovaj izveštaj je primer neodgovornosti"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Usvojene izmene Zakona o visokom obrazovanju: „Najteže izglasan zakon ikada“
Vreme pre 57 minutajoš 24 povezane