Povezane vesti
Izrael proširio ofanzivu, upozorio da će rat u Gazi trajati "mnogo meseci"
Glas Amerike 26.12.2023
Izrael je započeo nove vazdušne napade na centralni deo Gaze i proširio kopnenu ofanzivu na urbane izbegličke kampove, dok su u enklavi potpuno poremećene komunikacije a Izrael upozorio da će rat trajati više meseci. Ujedinjene nacije saopštile su… »
UN ozbiljno zabrinute zbog izraelskih napada na centralni deo Gaze
N1 Info 26.12.2023
Ujedinjene nacije su izrazile ozbiljnu zabrinutost zbog nastavka izraelskog bombardovanja centralnog dela Pojasa Gaze i apelovale na izraelske snage da preduzmu sve mere na raspolaganju da zaštite civile. „Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nastavka… »
Vesti online 26.12.2023
Ujedinjene nacije su izrazile ozbiljnu zabrinutost zbog nastavka izraelskog bombardovanja centralnog dela Pojasa Gaze i apelovale na izraelske snage da preduzmu sve mere na raspolaganju da zaštite civile. – Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nastavka… »
Novi magazin 26.12.2023
Ujedinjene nacije su danas izrazile ozbiljnu zabrinutost zbog nastavka izraelskog bombardovanja centralnog dela Pojasa Gaze i apelovale na izraelske snage da preduzmu sve mere na raspolaganju da zaštite civile. "Mi smo ozbiljno zabrinuti zbog nastavka… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 3 satajoš 33 povezane
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Sva beščašća u dugoj karijeri Milorada Vučelića, glavnog urednika Novosti
Nova pre 54 minutajoš 13 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih