Povezane vesti
Živan Popović je najstariji Srbin - služio je kralju, draži i titu! Ima 106 godina i živi potpuno sam u kući na planini
Mondo 26.12.2023
Deka Živan Popović ima 106 godina i živi sam u selu Latvice. Deka Živan Popović ima 106 godina i živi sam u selu Latvice. Druga najstarija poznata živa osoba u Srbiji, iza Milke Bauković, i ujedno treći najstariji poznati živi muškarac na… »
Služio kralju, draži i titu, a SAD živi sam u planini: Živan Popović ima 107 godina i preko 30 potomaka
Blic 26.12.2023
Druga najstarija poznata živa osoba u Srbiji, iza Milke Bauković, i ujedno treći najstariji poznati živi muškarac na Balkanu, iza Ilije Čočana i Josifa Rusa, jeste Živan Popović, rođen 30. januara 1917. godine u selu Latvica, opština Arilje… »
Vesti dana »
Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici ispred ograde, zgradu obezbeđuju policija i Žandarmerija (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 26 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 3 satajoš 17 povezanih
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih
Dačić: Policija veoma tolerantna, ne treba zaboraviti zašto je stariji Novosađanin priveden
Radio 021 pre 24 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 49 minutajoš 11 povezanih