Povezane vesti

Sferopulos presrećan zbog Topića: Znate koliko sam želeo da bude deo tima, moramo da nađemo hemiju!

Sferopulos presrećan zbog Topića: Znate koliko sam želeo da bude deo tima, moramo da nađemo hemiju!

Kurir 26.12.2023
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos zadovoljan je povratkom Nikole Topića u redove tima sa Malog Kalemegdana Grčki stručnjak nije krio želju da se sjajni plejmejker vrati sa pozajmice iz Mege i baš se to je ozvaničeno na novogodišnjem koktelu… »
Nedović hvalio Topića, pa otkrio: "Zvao sam ga da ga ubedim da se vrati, znam koliko je bila teška odluka"

Nedović hvalio Topića, pa otkrio: "Zvao sam ga da ga ubedim da se vrati, znam koliko je bila teška odluka"

Telegraf 26.12.2023
Ceo tim bio je na okupu, a Nemanja Nedović je u razgovoru sa medijima govorio o narednim mečevima, ali i o mladom Nikoli Topiću. Košarkaši Crvene zvezde u jednom prestoničkom hotelu proslavili su, sada već tradicionalno novogodišnji koktel i… »
Janis Sferopulos rekao da je Nikola Topić bio njegova želja, pa otkrio da li će igrati protiv Panatinaikosa

Janis Sferopulos rekao da je Nikola Topić bio njegova želja, pa otkrio da li će igrati protiv Panatinaikosa

Telegraf 26.12.2023
Trener Zvezde o novom mladom pojačanju crveno-belih. Košarkaši Crvene zvezde danas su imali novogodišnji koktel kojim su ispratili kalendarsku 2023. godinu. Na njemu je između ostalog govorio i trener kluba, Janis Sferopulos koji je pominjao i kako… »

Vesti dana »

Ukratko iz sveta - EU spremila mere odmazde za Trumpove carine

Ukratko iz sveta - EU spremila mere odmazde za Trumpove carine

Bloomberg Adria pre 1 satjoš 27 povezanih
Prvi korak Grenlanda ka nezavisnosti od Danske

Prvi korak Grenlanda ka nezavisnosti od Danske

BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih