Povezane vesti
Sferopulos presrećan zbog Topića: Znate koliko sam želeo da bude deo tima, moramo da nađemo hemiju!
Kurir 26.12.2023
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos zadovoljan je povratkom Nikole Topića u redove tima sa Malog Kalemegdana Grčki stručnjak nije krio želju da se sjajni plejmejker vrati sa pozajmice iz Mege i baš se to je ozvaničeno na novogodišnjem koktelu… »
Nedović hvalio Topića, pa otkrio: "Zvao sam ga da ga ubedim da se vrati, znam koliko je bila teška odluka"
Telegraf 26.12.2023
Ceo tim bio je na okupu, a Nemanja Nedović je u razgovoru sa medijima govorio o narednim mečevima, ali i o mladom Nikoli Topiću. Košarkaši Crvene zvezde u jednom prestoničkom hotelu proslavili su, sada već tradicionalno novogodišnji koktel i… »
Janis Sferopulos rekao da je Nikola Topić bio njegova želja, pa otkrio da li će igrati protiv Panatinaikosa
Telegraf 26.12.2023
Trener Zvezde o novom mladom pojačanju crveno-belih. Košarkaši Crvene zvezde danas su imali novogodišnji koktel kojim su ispratili kalendarsku 2023. godinu. Na njemu je između ostalog govorio i trener kluba, Janis Sferopulos koji je pominjao i kako… »
Vesti dana »

Ukratko iz sveta - EU spremila mere odmazde za Trumpove carine
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 27 povezanih

MIr u Ukrajini sve bliži posle predloga o jednomesečnom prekidu vatre
Novi magazin pre 35 minutajoš 16 povezanih

Tužilaštvo BiH zatražilo privođenje Dodika i njegovih saradnika
Al Jazeera pre 0 minutajoš 15 povezanih