Povezane vesti
Strašno, da strašnije ne može: Prvo se izvređali, pa plakali, a onda otišli u krevet: Akcija između Miljane i Zole
Blic 27.12.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da sinoć spavaju u prostoriji za rehabilitaciju, te su tako završili sve obaveze pred spavanje. Kada su se ušuškali u krevet, njih dvoje su započeli da razmenjuju nežnosti, a onda se Miljana zavukla pod jorgan… »
Miljana ridala na sav glas zbog zole! Šimanovce odjekivalo od nje: Nikad me nisi voleo, mama i tata su dobili rak zbog tebe…
Kurir 27.12.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo su zaratili zbog njihove trogodišnje ljubavim, a Nišlijka je završila u suzama zato što je shvatila da je Zola nikada nije ni voleo. - Plakala sam i pre nego što sam videla da je Nenad tu, a ti možeš da izmišljaš -… »
Miljana Kulić zakukala na sav glas: Zola joj konačno sve priznao, ona ne može da dođe sebi: "Nikad me nisi voleo"
Blic 26.12.2023
Miljana Kulić osamila se u dvorištu "Bele kuće" gde je plakala na sav glas zbog Lazara Čolića Zole. Naime, njih dvoje su se sve vreme dovikivali, a Zola joj je u jednom trenutku prišao kako bi pokušao da je smiri. - Spusti glavu možda te Bebica pogleda -… »
Vesti dana »
Čudo u Venecueli: Dete izvučeno živo posle šest dana pod ruševinama (video)
Mondo pre 59 minutajoš 29 povezanih
Pretnje Vidiću odjeknule širom sveta, bivši saigrači iz Mančester junajteda mu pružili podršku FOTO
Nova pre 45 minutajoš 44 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 55 minutajoš 41 povezana
NBS: Broj ugovorenih finansijskih usluga na daljinu nastavlja s rastom
RTV pre 2 satajoš 50 povezanih