Povezane vesti

Strašno, da strašnije ne može: Prvo se izvređali, pa plakali, a onda otišli u krevet: Akcija između Miljane i Zole

Strašno, da strašnije ne može: Prvo se izvređali, pa plakali, a onda otišli u krevet: Akcija između Miljane i Zole

Blic 27.12.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da sinoć spavaju u prostoriji za rehabilitaciju, te su tako završili sve obaveze pred spavanje. Kada su se ušuškali u krevet, njih dvoje su započeli da razmenjuju nežnosti, a onda se Miljana zavukla… »
Miljana ridala na sav glas zbog zole! Šimanovce odjekivalo od nje: Nikad me nisi voleo, mama i tata su dobili rak zbog tebe…

Miljana ridala na sav glas zbog zole! Šimanovce odjekivalo od nje: Nikad me nisi voleo, mama i tata su dobili rak zbog tebe…

Kurir 27.12.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo su zaratili zbog njihove trogodišnje ljubavim, a Nišlijka je završila u suzama zato što je shvatila da je Zola nikada nije ni voleo. - Plakala sam i pre nego što sam videla da je Nenad tu, a ti možeš da… »
Miljana Kulić zakukala na sav glas: Zola joj konačno sve priznao, ona ne može da dođe sebi: "Nikad me nisi voleo"

Miljana Kulić zakukala na sav glas: Zola joj konačno sve priznao, ona ne može da dođe sebi: "Nikad me nisi voleo"

Blic 26.12.2023
Miljana Kulić osamila se u dvorištu "Bele kuće" gde je plakala na sav glas zbog Lazara Čolića Zole. Naime, njih dvoje su se sve vreme dovikivali, a Zola joj je u jednom trenutku prišao kako bi pokušao da je smiri. - Spusti glavu možda te Bebica… »

Vesti dana »