Повезане вести
Страшно, да страшније не може: Прво се извређали, па плакали, а онда отишли у кревет: Акција између Миљане и Золе
Блиц 27.12.2023
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола одлучили су да синоћ спавају у просторији за рехабилитацију, те су тако завршили све обавезе пред спавање. Када су се ушушкали у кревет, њих двоје су започели да размењују нежности, а онда се… »
Миљана ридала на сав глас због золе! Шимановце одјекивало од ње: Никад ме ниси волео, мама и тата су добили рак због тебе…
Курир 27.12.2023
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола поново су заратили због њихове трогодишње љубавим, а Нишлијка је завршила у сузама зато што је схватила да је Зола никада није ни волео. - Плакала сам и пре него што сам видела да је Ненад ту… »
Миљана Кулић закукала на сав глас: Зола јој коначно све признао, она не може да дође себи: "Никад ме ниси волео"
Блиц 26.12.2023
Миљана Кулић осамила се у дворишту "Беле куће" где је плакала на сав глас због Лазара Чолића Золе. Наиме, њих двоје су се све време довикивали, а Зола јој је у једном тренутку пришао како би покушао да је смири. - Спусти главу… »
Вести дана »

Све је мања вероватноћа да ће се Трамп и Путин убрзо срести у Будимпешти
НИН пре 54 минутајош 44 повезане

Пожар у највећој мађарској рафинерији: Ватрогасци ставили ватру под контролу
Нова пре 9 минутајош 24 повезане

Савет ЕУ усвојио став о укидању увоза руског гаса до 2028, Србија пред изазовом
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане