Повезане вести
Водитељ се сломио кад је чуо одлуку такмичара: Емотивне сцене у "Најслабијој карици", Којо им пао у загрљај: "Поцепали сте…
Курир 27.12.2023
Гест такмичара најновијег издања квиза "Најслабија карика" одушевио је гледаоце, а сам крај епизоде посебно је остао упечатљив, те се препричава на друштвеним мрежама. У специјалној празничној епизоди квиза на ТВ Прва такмичари… »
Поцепали сте ме: Какав призор у квизу "Најслабија карика!" Никола Којо загрлио такмичаре кад је чуо шта ће са наградом (фото)…
Блиц 27.12.2023
Најновија епизода квиза "Најслабија карика" била је другачија од осталих, па људи и даље на друштвеним мрежама препричавају сам финиш квиза због геста такмичара. Празнична верзија квиза који се емитује на ТВ Прва оставио је… »
Поклонили 416.000 динара: Невиђена сцена у српском квизу - водитељ на крају емисије изгрлио такмичаре "Поцепали сте ме"
Мондо 27.12.2023
Учесници квиза "Најслабија карика" сав освојени новац проследили у хуманитарне сврхе. Учесници квиза "Најслабија карика" сав освојени новац проследили у хуманитарне сврхе У синоћњој, специјалној емисији квиза " Најслабија… »
Прелеп гест у "Најслабијој карици", Којо загрлио такмичаре након сазнања шта ће са парама: "Поцепали сте ме"
Телеграф 27.12.2023
"Драги људи, угледајте се на ове људе, будите и ви хумани као они", рекао је глумац и водитељ квиза "Најслабија карика" Синоћ је приказана специјална емисија квиза " Најслабија карика", где су се такмичали комичари. На самом… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 32 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане