Povezane vesti
Voditelj se slomio kad je čuo odluku takmičara: Emotivne scene u "Najslabijoj karici", Kojo im pao u zagrljaj: "Pocepali ste…
Kurir 27.12.2023
Gest takmičara najnovijeg izdanja kviza "Najslabija karika" oduševio je gledaoce, a sam kraj epizode posebno je ostao upečatljiv, te se prepričava na društvenim mrežama. U specijalnoj prazničnoj epizodi kviza na TV Prva takmičari su bili poznati stendap… »
Pocepali ste me: Kakav prizor u kvizu "Najslabija karika!" Nikola Kojo zagrlio takmičare kad je čuo šta će sa nagradom (foto)…
Blic 27.12.2023
Najnovija epizoda kviza "Najslabija karika" bila je drugačija od ostalih, pa ljudi i dalje na društvenim mrežama prepričavaju sam finiš kviza zbog gesta takmičara. Praznična verzija kviza koji se emituje na TV Prva ostavio je mnoge bez reči. Naime… »
Poklonili 416.000 dinara: Neviđena scena u srpskom kvizu - voditelj na kraju emisije izgrlio takmičare "Pocepali ste me"
Mondo 27.12.2023
Učesnici kviza "Najslabija karika" sav osvojeni novac prosledili u humanitarne svrhe. Učesnici kviza "Najslabija karika" sav osvojeni novac prosledili u humanitarne svrhe U sinoćnjoj, specijalnoj emisiji kviza " Najslabija karika" u kojoj su se takmičili… »
Prelep gest u "Najslabijoj karici", Kojo zagrlio takmičare nakon saznanja šta će sa parama: "Pocepali ste me"
Telegraf 27.12.2023
"Dragi ljudi, ugledajte se na ove ljude, budite i vi humani kao oni", rekao je glumac i voditelj kviza "Najslabija karika" Sinoć je prikazana specijalna emisija kviza " Najslabija karika", gde su se takmičali komičari. Na samom kraju su ostali Semir… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 35 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih