Повезане вести
Пустите ме да га бијем Ћута и Мики Алексић у епизоди вашарских кавгаџија: Кад се код кукавица јави накнадно јунаштво
Курир 27.12.2023
Шта је заједничко накнадној памети и накнадном јунаштву, а у чему се разликују? Заједничка им је апсолутна бескорисност, а разлика је у томе што се накнадна памет пре или касније јавља свима, а јунаштво после битке само код… »
Иза вести: Мирослав Алексић
Н1 Инфо 27.12.2023
Један од носилаца листе "Србија против насиља" Мирослав Алексић изјавио је за Н1 да је он позвао људе на протесту у недељу увече да окруже Стари двор, и поручио је да се јавно одриче свог посланичког имунитета, и да ако Вучић… »
Алексић: Вучићу, јавно се одричем имунитета, ако неког треба да хапсиш, ево хапси мене
Нова 27.12.2023
Један од носилаца листе "Србија против насиља" Мирослав Алексић изјавио је за Н1 да је он позвао људе на протесту у недељу увече да окруже Стари двор, и поручио је да се јавно одриче свог посланичког имунитета, и да ако Вучић… »
Алексић: Вучићу, ако неког треба да хапсиш, ево хапси мене, јавно се одричем имунитета
Глас Зајечара 27.12.2023
Један од носилаца листе „Србија против насиља“ Мирослав Алексић изјавио је за Н1 да је он позвао људе на протесту у недељу увече да окруже Стари двор, и поручио је да се јавно одриче свог посланичког имунитета, и да ако Вучић… »
Алексић: Вучићу, ако неког треба да хапсиш, ево хапси мене, јавно се одричем имунитета
Н1 Инфо 27.12.2023
Алексић: Вучићу, ако некога треба да хапсиш - хапси мене, одричем се имунитета
Радио 021 27.12.2023
Један од носилаца листе "Србија против насиља" Мирослав Алексић изјавио је да се јавно одриче свог посланичког имунитета, и да ако Вучић хоће неког да хапси, нека ухапси њега. Алексић је за Н1 рекао да је јуче са колегама… »
Порука Ћуте Вучићу: Пусти невину децу, дај налог па нек мене приведу
Данас 26.12.2023
Александар Јовановић Ћута из Еколошког устанка позвао је председника Србије Александра Вучића да ослободи грађане који су ухапшени у недељу вече токо протеста испред зграде Старог двора, преноси Н1. „Александре Вучићу, ти који у… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних

Америчке санкције подигле цену нафте за 3 одсто: Додатни ембарго за две највеће руске компаније за сирову нафту
Курир пре 34 минутајош 88 повезаних

Министарка Лазаревић: Трговци „дрско креативни“, уредба о маржама биће измењена
Бизнис.рс пре 2 сатајош 24 повезане

Данас сунчано и топло, увече наоблачење, температура до 25 степени
Глас Западне Србије пре 4 сатијош 29 повезаних