Povezane vesti
Dojave ugovarali preko video-igara
Politika 27.12.2023
Za takvu vrstu koordinacije na raspolaganju su im razni programi, od onih koji su ugrađeni u računarske igre do onih koji postoje samostalno i zahtevaju posebnu instalaciju i podešavanje, kaže Branko Stamenković, tužilac za VTK. Zbog lažnih dojava o… »
Stamenković: Maloletnici preko video igara ugovarali dojave o bombama, umešana tri lica iz inostranstva
Euronews 27.12.2023
Glavni tužilac Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković je, povodom istrage o lažnim dojavama o bombama u školama širom Srbije, rekao da je dosad otkriveno više maloletnika iz inostranstva koji su koristili razne programe kako… »
Stamenković: Dojave o bombama maloletnici ugovarali putem video igara
RTV 27.12.2023
BEOGRAD - Glavni tužilac Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković je, povodom istrage o lažnim dojavama o bombama u školama širom Srbije, rekao da je dosad otkriveno više maloletnika iz inostranstva koji su koristili razne… »
Vesti dana »
Pucnjava u Beloj kući: Trampa sklonilo obezbeđenje, napadač uhapšen, ranjen tajni agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 67 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 49 minutajoš 47 povezanih
Iran je naneo mnogu veću štetu američkim bazama nego što se zvanično tvrdi
Politika pre 9 minutajoš 9 povezanih