Повезане вести
Овако изгледа дружење у трпезарији код председника Србије Таквог га нисте видели, ево ко је још за столом и зашто им је…
Курир 27.12.2023
БЕОГРАД - Нова година се ближи, па сам искористио прилику да се захвалим људима са којима проводим највише времена на радном месту. Недостаје Ивица Којић, али жене су увек биле највећа снага мог кабинета. Хвала им на подршци и… »
Вучић у трпезарији Председништва поводом Нове године почастио чланице кабинета колачима: Једна особа изостала
Данас 27.12.2023
Председник Србије Александар Вучић почастио је чланице свог кабинета колачима у трпезарији Председништва на Андрићевом венцу и снимак како седи за округлим столом са њима објавио на друштвеним мрежама. У објави је поменуо и да… »
Вучић: Жене су увек биле највећа снага мог кабинета, хвала им на пожртвовању
РТВ 27.12.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић окупио је данас, поводом завршетка године, сараднице из свог кабинета, којима је захвалио на подршци и пожртвовању у протеклом периоду. "Претходна година је била тешка па сам их… »
"Жене су увек биле највећа снага мог кабинета": Вучић на радном доручку са најближим сарадницима (видео)
Блиц 27.12.2023
Председник Србије Александар Вучић захвалио се, пред новогодишње празнике, најближим сарадницима на подршци и пожртвовању. Он је, како се може видети на снимку, окупио сараднике на радном доручку. - Нова година се ближи, па сам… »
Жене су увек била највећа снага мог кабинета: Председник Вучић са сарадницама
Телеграф 27.12.2023
Нова година се ближи, па сам искористио прилику да се захвалим људима са којима проводим највише времена на радном месту. Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом званичном Инстаграм профилу видео запис на којем се… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 38 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 39 минутајош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане