Povezane vesti

Ovako izgleda druženje u trpezariji kod predsednika Srbije Takvog ga niste videli, evo ko je još za stolom i zašto im je…

Ovako izgleda druženje u trpezariji kod predsednika Srbije Takvog ga niste videli, evo ko je još za stolom i zašto im je…

Kurir 27.12.2023
BEOGRAD - Nova godina se bliži, pa sam iskoristio priliku da se zahvalim ljudima sa kojima provodim najviše vremena na radnom mestu. Nedostaje Ivica Kojić, ali žene su uvek bile najveća snaga mog kabineta. Hvala im na podršci i požrtvovanju… »
Vučić u trpezariji Predsedništva povodom Nove godine počastio članice kabineta kolačima: Jedna osoba izostala

Vučić u trpezariji Predsedništva povodom Nove godine počastio članice kabineta kolačima: Jedna osoba izostala

Danas 27.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počastio je članice svog kabineta kolačima u trpezariji Predsedništva na Andrićevom vencu i snimak kako sedi za okruglim stolom sa njima objavio na društvenim mrežama. U objavi je pomenuo i da nedostaje šef… »
Vučić: Žene su uvek bile najveća snaga mog kabineta, hvala im na požrtvovanju

Vučić: Žene su uvek bile najveća snaga mog kabineta, hvala im na požrtvovanju

RTV 27.12.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okupio je danas, povodom završetka godine, saradnice iz svog kabineta, kojima je zahvalio na podršci i požrtvovanju u proteklom periodu. "Prethodna godina je bila teška pa sam ih pozvao ovde da ih… »
"Žene su uvek bile najveća snaga mog kabineta": Vučić na radnom doručku sa najbližim saradnicima (video)

"Žene su uvek bile najveća snaga mog kabineta": Vučić na radnom doručku sa najbližim saradnicima (video)

Blic 27.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se, pred novogodišnje praznike, najbližim saradnicima na podršci i požrtvovanju. On je, kako se može videti na snimku, okupio saradnike na radnom doručku. - Nova godina se bliži, pa sam iskoristio… »
Žene su uvek bila najveća snaga mog kabineta: Predsednik Vučić sa saradnicama

Žene su uvek bila najveća snaga mog kabineta: Predsednik Vučić sa saradnicama

Telegraf 27.12.2023
Nova godina se bliži, pa sam iskoristio priliku da se zahvalim ljudima sa kojima provodim najviše vremena na radnom mestu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu video zapis na kojem se nalazi u društvu… »

Vesti dana »