Povezane vesti
Još me pitali što se guram: Pevač otkrio najneprijatniju scenu koju je doživeo - "Platio sam kartu za sopstveni nastup"
Mondo 27.12.2023
Pevač Peđa Medenica ispričao hit anegdotu u emisiji. Pevač Peđa Medenica ispričao hit anegdotu u emisiji. Pevač Peđa Medenica, koji je pre nekoliko godina zapalio društvene mreže postom o diplomama i pijaci, gostovao je u emisiji Ognjena… »
Ovo bi svakog pevača bilo sramota da prizna: Folker otkrio šta mu se desilo na nastupu, blam: "Menadžer mi se nije javljao"
Blic 27.12.2023
Peđa Medenica danas redovno nastupa, ali na početku karijere nije mu bilo lako da se probije na estradi. Upravo u tom periodu dogodila mu se situacija, koja se skoro nikome nije desila od njegovih kolega. Naime, pevač je trebalo da nastupa u jednom… »
Pevač priznao što nijedan do SAD nije! Evo šta se desilo Peđi Medenici na nastupu, takav blam retko ko ima snage da doživi
Kurir 27.12.2023
Peđa Medenica, pevač, tekstopisac i kompozitar, bio je krajnje iskren pa je podelio sa publikom jednu situaciju, ne tako prijatnu. Peđa je bio gost emisije "Amidži šou", a pitanje koje mu je postavljeno je bilo da opiše najneprijatniju scenu koju je… »
Vesti dana »
Tužilaštvo ispitalo 66, danas saslušanje još pet osoba zbog nesreće u Novom Sadu
RTS pre 49 minutajoš 32 povezane
Završen skup podrške Relji Stanojeviću: „Cilj je izvršiti pritisak na nadležne“
N1 Info pre 5 satijoš 15 povezanih
Tramp imenovao novog šefa CIA, a za izaslanika za Bliski istok odabrao investitora u nekretnine
Danas pre 7 satijoš 32 povezane