Povezane vesti
Biciklom za čistiji Grad! Novi Sad i 2024. Godine pruža pomoć građanima: Evo koliko novca svako dobija za kupovinu
Mondo 27.12.2023
Grad Novi Sad i 2024. godine izdvaja subvencije za kupovinu novog bicikla! Grad Novi Sad i 2024. godine izdvaja subvencije za kupovinu novog bicikla! Grad Novi Sad ima sve pogodnosti za korišćenje bickli. Osim što je ovaj vid transporta ekonomičan i… »
Subvencije za bicikle u Novom Sadu i 2024. godine
Luftika 27.12.2023
Novosađani će i naredne godine imati priliku da apliciraju za subvencije za kupovinu novog bicikla. – Planirano je da i sledeće godine Grad Novi Sad pruži podršku građanima za nabavku bicikla u iznosu od 20.000.000 dinara. Sve informacije biće… »
Subvencije za kupovinu bicikla u Novom Sadu i u 2024. godini
Moj Novi Sad 27.12.2023
Novosađani će i naredne godine imati priliku da apliciraju za subvencije za kupovinu novog bicikla. – Planirano je da i sledeće godine Grad Novi Sad pruži podršku građanima za nabavku bicikla u iznosu od 20.000.000 dinara. Sve informacije biće… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan vozilom Hitne pomoći prebačen iz pritvora na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Blic pre 1 satjoš 81 povezana
Direktor JGSP "Novi Sad" uhapšen u akciji policije zbog šverca kokaina
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 60 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih