Povezane vesti
“Šta ja posle ovoga mogu da tražim“: Sala “Mira Banjac” u bioskopu Abazija na Paliću
N1 Info 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, i sala će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. U julu 2022. godine u okviru četvrtog ciklusa „Istorija… »
„Šta ja posle ovoga mogu da tražim?“: Mira Banjac povodom sale bioskopa na Paliću koja nosi njeno ime
Nova 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop, dobiti… »
Sala „Mira Banjac” u bioskopu na Paliću
Politika 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje Sale „Mira Banjac” Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop, dobiti… »
Vesti dana »
Vozilo upalo u masu na Gej prajd paradi u Berlinu: Jedna osoba poginula, a 15 povređeno
Nedeljnik pre 40 minutajoš 20 povezanih
Pretežno sunčano vreme širom Srbije, na snazi toplotni talas
Glas Zaječara pre 20 minutajoš 18 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Pravo u centar pre 40 minutajoš 16 povezanih
Glamočić: Švercom sa Kosova u Srbiju stigle i boginje koza i ovaca
N1 Info pre 30 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih