Povezane vesti
“Šta ja posle ovoga mogu da tražim“: Sala “Mira Banjac” u bioskopu Abazija na Paliću
N1 Info 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, i sala će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. U julu 2022. godine u okviru četvrtog ciklusa „Istorija… »
„Šta ja posle ovoga mogu da tražim?“: Mira Banjac povodom sale bioskopa na Paliću koja nosi njeno ime
Nova 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop, dobiti… »
Sala „Mira Banjac” u bioskopu na Paliću
Politika 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje Sale „Mira Banjac” Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop, dobiti… »
Vesti dana »

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih

Janković: Svako ko je želeo da učestvuje u javnoj raspravi imao vremena da se prijavi
RTV pre 17 minutajoš 16 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 17 minutajoš 50 povezanih