Повезане вести

“Шта ја после овога могу да тражим“: Сала “Мира Бањац” у биоскопу Абазија на Палићу

“Шта ја после овога могу да тражим“: Сала “Мира Бањац” у биоскопу Абазија на Палићу

Н1 Инфо 27.12.2023
Ове године завршено је опремање сале Мира Бањац Културног центра и биоскопа Абазија, уз подршку Филмског центра Србије, и сала ће бити отворена за редовни репертоар од 11. јануара 2024. године. У јулу 2022. године у оквиру… »
„Шта ја после овога могу да тражим?“: Мира Бањац поводом сале биоскопа на Палићу која носи њено име

„Шта ја после овога могу да тражим?“: Мира Бањац поводом сале биоскопа на Палићу која носи њено име

Нова 27.12.2023
Ове године завршено је опремање сале Мира Бањац Културног центра и биоскопа Абазија, уз подршку Филмског центра Србије, која ће бити отворена за редовни репертоар од 11. јануара 2024. године. „Шта ја после овога могу да тражим… »
Сала „Мира Бањац” у биоскопу на Палићу

Сала „Мира Бањац” у биоскопу на Палићу

Политика 27.12.2023
Ове године завршено је опремање Сале „Мира Бањац” Културног центра и биоскопа Абазија, уз подршку Филмског центра Србије, која ће бити отворена за редовни репертоар од 11. јануара 2024. године. „Шта ја после овога могу да… »

Вести дана »