Povezane vesti
Sala “Mira Banjac” u bioskopu Abazija na Paliću počinje sa redovnim repertoarom u januaru 2024. godine
Danas 27.12.2023
U julu 2022. godine u okviru četvrtog ciklusa „Istorija vojvođanskog filma“ najavljeno je otvaranje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, u prisustvu ove velike umetnice. Ove godine završeno je opremanje sale, uz podršku Filmskog… »
“Šta ja posle ovoga mogu da tražim“: Sala “Mira Banjac” u bioskopu Abazija na Paliću
N1 Info 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, i sala će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. U julu 2022. godine u okviru četvrtog ciklusa… »
„Šta ja posle ovoga mogu da tražim?“: Mira Banjac povodom sale bioskopa na Paliću koja nosi njeno ime
Nova 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop… »
Sala „Mira Banjac” u bioskopu na Paliću
Politika 27.12.2023
Ove godine završeno je opremanje Sale „Mira Banjac” Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti… »
Vesti dana »
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 24 minutajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 12 satijoš 14 povezanih
Supruga aktiviste pretučenog u policijskoj stanici u Novom Sadu: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Nova pre 4 satijoš 13 povezanih
Mesec dana pritvora trinaestoj osumnjičenoj za nesreću na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Radio 021 pre 5 satijoš 39 povezanih