Povezane vesti
Palić: Otvaranje sale nazvane po Miri Banjac
XXZ magazin 27.12.2023
Bioskop Abazija. Prilikom najave otvaranja sale, Mira Banjac je izjavila: „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop, dobiti salu sa svojim imenom, to nije lako nositi. Ali srećna sam što se sad i ova prostorija napunila entuzijazmom, napunila… »
Mira Banjac dobila salu sa svojim imenom na Paliću
Telegraf 27.12.2023
Lepo priznanje za legendarnu glumicu. U julu 2022. godine u okviru četvrtog ciklusa „Istorija vojvođanskog filma“ najavljeno je otvaranje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, u prisustvu ove velike umetnice. Ove godine završeno je… »
Sala "Mira Banjac" u bioskopu Abazija na Paliću počinje sa radom 2024.
RTV 27.12.2023
BEOGRAD - Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. "Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Privatno obezbeđenje uoči konstitutivne sednice SO Kosjerić, TV N1 ne može unutra
Cenzolovka pre 3 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 7 satijoš 22 povezane