Povezane vesti
Palić: Otvaranje sale nazvane po Miri Banjac
XXZ magazin 27.12.2023
Bioskop Abazija. Prilikom najave otvaranja sale, Mira Banjac je izjavila: „Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop, dobiti salu sa svojim imenom, to nije lako nositi. Ali srećna sam što se sad i ova prostorija napunila entuzijazmom, napunila… »
Mira Banjac dobila salu sa svojim imenom na Paliću
Telegraf 27.12.2023
Lepo priznanje za legendarnu glumicu. U julu 2022. godine u okviru četvrtog ciklusa „Istorija vojvođanskog filma“ najavljeno je otvaranje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, u prisustvu ove velike umetnice. Ove godine završeno je… »
Sala "Mira Banjac" u bioskopu Abazija na Paliću počinje sa radom 2024.
RTV 27.12.2023
BEOGRAD - Ove godine završeno je opremanje sale Mira Banjac Kulturnog centra i bioskopa Abazija, uz podršku Filmskog centra Srbije, koja će biti otvorena za redovni repertoar od 11. januara 2024. godine. "Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti… »
Vesti dana »
Izbori u Rusiji nisu nikog iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti: BBC urednik
BBC News pre 2 minutajoš 19 povezanih
Namračilo se od jutra! Evo gde već pada kiša i gde se očekuje tokom dana: Preti i olujni vetar!
Telegraf pre 36 minutajoš 19 povezanih
Rok za prijavu za 6.000 dinara ističe danas: Ko novac dobija automatski, a ko mora da se prijavi
NIN pre 27 minutajoš 15 povezanih
Desni AFD pobedio na izborima u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica u Berlinu; "teški rezultati" za Merca
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Lepo vreme ili kiša na Malu Gospojinu? Staro verovanje otkriva kakva nas jesen i zima čekaju
Dnevnik pre 7 minutajoš 13 povezanih