Повезане вести

Смит тренирао први пут са црно-белима

Смит тренирао први пут са црно-белима

Спортске.нет 27.12.2023
Нови кошаркаш Партизана јесте Џејлин Смит, некадашњи кошаркаш Албе, доскорашњи играч Виртуса где су очекивали више. Хрватски репрезентативац се није најбоље уклопио у редове црно-белих из Болоње, видећемо да ли ће код Жељка… »
Смит одрадио први тренинг са црно-белима: Овом тиму не треба помоћ у нападу

Смит одрадио први тренинг са црно-белима: Овом тиму не треба помоћ у нападу

Спортски журнал 27.12.2023
И – после свега – пун је утисака. Џајлин Смит је одрадио први тренинг са новим клубом. И – после свега – пун је утисака. - Сви су били добри према мени, помогли су ми и да упознам град. Тек сам дошао, биће ми потребно мало… »
''Сви причају о најбољем тренеру, једва чекам да истрчим пред навијаче'' Нови плејмејкер Партизана након одрађеног првог…

''Сви причају о најбољем тренеру, једва чекам да истрчим пред навијаче'' Нови плејмејкер Партизана након одрађеног првог…

Вечерње новости 27.12.2023
Џејлин Смит је одрадио први тренинг са екипом Партизана, а истакао је да су га сви феноменално прихватили при доласку у нову средину. М. Вукадиновић - Сви су ме добро прихватили. Радује ме што сам овде, стигао сам јуче, потребно… »
Смит: "Тиму није потребно ништа више у нападу, ја сам ту због одбране"

Смит: "Тиму није потребно ништа више у нападу, ја сам ту због одбране"

Спортске.нет 27.12.2023
Џејлин Смит је одрадио први тренинг са екипом Партизана. Питање је да ли ће бити у тиму за сутрашњу утакмицу против Виртуса и о томе ће одлучити Жељко Обрадовић, а за почетак је истакао да је добро прихваћен од стране свих у… »
Смит одрадио први тренинг у дресу Партизана

Смит одрадио први тренинг у дресу Партизана

Телеграф 27.12.2023
Ипак, неће моћи да помогне црно-белима против Виртуса. Американац Џејлин Смит, најновије појачање Партизана, одрадио је у среду први тренинг са новим саиграчима - пред дуел са Виртусом у Евролиги! Смит неће моћи да помогне… »
Пустили Смита у Партизан, али нашли појачање: Виртус нациљао новог плејмејкера

Пустили Смита у Партизан, али нашли појачање: Виртус нациљао новог плејмејкера

Телеграф 27.12.2023
Банки је изразио жељу... Након што је тим Виртуса из Болоње напусито нови кошаркаш Партизана Џејлин Смит, клуб је успео да нађе појачање веома брзо. Како пише Спортандо у тим из Болоње стиже Летонац Рихардс Ломаж… »
Вратио се у евролигу због партизана: Бек сипао у Турској, сад ћемо га гледати у "Арени"!

Вратио се у евролигу због партизана: Бек сипао у Турској, сад ћемо га гледати у "Арени"!

Мондо 27.12.2023
Потписао је Партизан новог плејмејкера Џејлина Смита, што је довело до нових потеза на тржишту у Евролиги. Потписао је Партизан новог плејмејкера Џејлина Смита, што је довело до нових потеза на тржишту у Евролиги. Партизан је… »

Вести дана »