Повезане вести

Лука Вилдоза: "Биће ми чудно, све ми је било лепо осим пораза од Партизана"

Лука Вилдоза: "Биће ми чудно, све ми је било лепо осим пораза од Партизана"

Спортске.нет 27.12.2023
Кошаркаш Панатинаикоса Лука Вилдоза изјавио је за "Спорт Клуб" да ће бити чудно наступати сутра против Црвене звезде. Два тима се у оквиру 17. кола Евролиге састају у "ОАКА" арени, а Вилдоза ће по први пут истрчати на паркет… »
Банки: "Играћемо у јединственом амбијенту!"

Банки: "Играћемо у јединственом амбијенту!"

Спортске.нет 27.12.2023
Кошаркаши Вирутса у четвртак од 18.30 сати гостују Партизану у мечу 17. кола Евролиге. "Штарк арена" биче поприште спектакла две црно-беле екипе које су показале велике квалитет у досадашњем делу Евролиге. Партизан је тренутно… »
Ледеј пред Виртус: "Тежак противник, имају гладне играче, морамо изаћи и урадити шта је потребно"

Ледеј пред Виртус: "Тежак противник, имају гладне играче, морамо изаћи и урадити шта је потребно"

Спортске.нет 27.12.2023
Кошаркаши Партизана сутра од 18.30 сати дочекују Виртус у 17. колу Евролиге, које ће комплетирати први део регуларне сезоне. Тим из Болоње је најпријатније изненађење досадашњег дела сезоне и у Београд стиже са скором 11-5… »
Лука Банки пред Партизан: "Морамо потврдити нашу позицију на табели, квалитетан су противник"

Лука Банки пред Партизан: "Морамо потврдити нашу позицију на табели, квалитетан су противник"

Телеграф 27.12.2023
Банки и Шенгелија причали су пред нови меч у Евролиги. Тренер кошаркаша Виртуса Лука Банки изјавио је данас да се Партизан налази у одличној форми и додао да његов тим мора да одигра борбен меч ако жели да оствари победу у 17… »

Вести дана »