Povezane vesti
Brnabić podržala zaposlene u Ministarstvu državne uprave: Siledžije nikad neće pobediti u Srbiji
Euronews 27.12.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je danas podršku zaposlenima u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. "Sada sam videla ovaj snimak maltretiranja državnih službenika. Kao ministar, radila sam sa ovim divnim ljudima. Oni nisu političari… »
Brnabić: Podrška zaposlenima u MDULS, siledžije nikad neće pobediti u Srbiji
RTV 27.12.2023
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je danas podršku zaposlenima u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. "Sada sam videla ovaj snimak maltretiranja državnih službenika. Kao ministar, radila sam sa ovim divnim ljudima. Oni nisu… »
Vesti dana »
Štrajk grčkih carinika u špicu sezone: Na prelazima se čeka oko 40 minuta, da li će i narednih dana biti problema?
N1 Info pre 19 minutajoš 24 povezane
Troje mrtvih, ima i ranjenih! Pucnjava na festivalu u Sijetlu, policija opkolila lice mesta: "Čuli se rafali, video sam roditelje kako grabe decu i beže ka izlazu" (foto/video)
Blic pre 14 minutajoš 22 povezane
Tropski pakao stiže! Spremite se, od ovog datuma ćemo se "kuvati" na 40 stepeni; evo šta nas očekuje u avgustu
Dnevnik pre 54 minutajoš 22 povezane
"Reći ću im - ne": Netanjahu putuje u Vašington, sutra se sastaje sa Trampom
Večernje novosti pre 4 minutajoš 12 povezanih
Skupština glasa o nepoverenju Vladi: "Pitanje šta će Vučić izabrati - unutrašnju ili spoljnu propagandu"
Radio 021 pre 2 satajoš 9 povezanih