Povezane vesti
Na slavi sam svirao 22 sata! Sofra o najdužoj svirci ikada, otkrio i kod koga - Posle nema kući, nego me vode u kafanu!
Mondo 27.12.2023
Aleksandar Sofronijević otkrio je kod kog pevača je na slavi svirao 22 sata. Aleksandar Sofronijević otkrio je kod kog pevača je na slavi svirao 22 sata. Jedan od vodećih srpskih harmonikaša Aleksandar Aca Sofronijević, koji je nedavno pokazao novu… »
Na šabanovoj slavi svirao sam 23 sata! Sofronijević o najdužoj svirci ikada: Kad sam završio nema kući nego pravac kafana…
Kurir 27.12.2023
U emisiji Puls Srbije jedan od vodećih srpskih harmonikaša Aleksandar Aca Sofronijević govorio je o veseljima koja umeju da potraju šest, a ponekad i 12 sati. Ovaj podatak iznenadio je voditelja Ivana Gajića koji je prokomentarisao da ne zna šta bi radio… »
Vesti dana »
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
N1 Info pre 35 minutajoš 40 povezanih
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojniji gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 45 povezanih
Ne, Terazije nisu dobile ime po kantaru: "Ljudi koji donose odluke nedovoljno poznaju istoriju"
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Radarski snimci otkrili kada počinje nevreme u Srbiji: Ove delove zemlje očekuju pljuskovi sa grmljavinom (foto)
Mondo pre 30 minutajoš 25 povezanih