Повезане вести

Најбоље тек долази

Најбоље тек долази

Политика 28.12.2023
У дуелу два најбоља играча планете Новак Ђоковић изгубио после преокрета од Карлоса Алкараза са 4:6, 6:4, 6:4, али најавио да још има шта да покаже. Громогласним аплаузом и овацијама велелепна и крцата Краљевска арена дочекала… »
Да ли је ово реално? Ево колико је Новак Ђоковић зарадио на спектаклу у Ријаду

Да ли је ово реално? Ево колико је Новак Ђоковић зарадио на спектаклу у Ријаду

Вечерње новости 28.12.2023
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић јуче је у Ријаду играо егзибициони меч са Карлосом Алкаразом, а млади Шпанац, који је Нолету претходне сезоне био велики конкурент, славио је након три сета. Фото: ЕПА Међутим, Новак након… »
Карлос Алкараз победио Новака Ђоковића пред 40.000 гледалаца на егзибиционом мечу у Саудијској Арабији

Карлос Алкараз победио Новака Ђоковића пред 40.000 гледалаца на егзибиционом мечу у Саудијској Арабији

Данас 28.12.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз победио је Новака Ђоковића са 4:6, 6:4, 6:4 у егзибиционом мечу који је одигран у Ријаду, главном граду Саудијске Арабије. У дуелу два најбоља играча на свету српски тенисер освојио је први сет… »
"Ја то нисам рекао!" Алкараз о Ђоковићу: Изгледа као да има 20 година, срећан сам што могу да играм против њега

"Ја то нисам рекао!" Алкараз о Ђоковићу: Изгледа као да има 20 година, срећан сам што могу да играм против њега

Вечерње новости 27.12.2023
НОВАК Ђоковић и Карлос Алкараз приредили су прави спектакл навијачима у Ријаду. На крају се радовао Шпанац који је победио са 4:6, 6:4, 6:4. Момак из Мурсије се осврнуо на дуел са светским бројем један. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СТР Он је… »
Ђоковић поздравио публику у Ријаду на арапском језику, а затим најавио следећу сезону: Очекују нас велики дуели са Надалом у…

Ђоковић поздравио публику у Ријаду на арапском језику, а затим најавио следећу сезону: Очекују нас велики дуели са Надалом у…

Данас 27.12.2023
Новак Ђоковић и Карлос Алкараз одиграли су егзибициони дуел у Ријаду, главном граду Саудијске Арабије, а након меча у којем је Шпанац победио са 4:6, 6:4, 6:4, српски тенисер се захвалио организаторима догађаја у којем су се… »
Какве речи Новака Ђоковића: Алкараз и Надал ће бити одушевљени после обраћања Србина (видео)

Какве речи Новака Ђоковића: Алкараз и Надал ће бити одушевљени после обраћања Србина (видео)

Вечерње новости 27.12.2023
НОВАК Ђоковић изгубио је од Карлоса Алкараза на егзибиционом мечу у Ријаду са 4:6, 6:4, 6:4. Србин је након дуела бираним речима говорио о младог Шпанцу, а дотакао се и његовог земљака Рафаела Надала. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СТР Ноле се… »

Вести дана »