Повезане вести

"Последња слика са њим, ја не заборављам" Испливала слика Михаила Јањушевића са трећим братом: Прати је болна порука (фото)…

"Последња слика са њим, ја не заборављам" Испливала слика Михаила Јањушевића са трећим братом: Прати је болна порука (фото)…

Курир 28.12.2023
Михаило Јањушевић, брат ријалити учесника Марка Јањушевића Јањуша према незваничним информацијама извршио је самоубиство, а након што је вест одјекнула у медијима кренуле су да свакодневно круже разне информације и породичне… »
"Не знам како ће се породица опоравити": Јањушеве комшије из Пријепоља ван себе због њихове трагедије: "Јадни људи, они су…

"Не знам како ће се породица опоравити": Јањушеве комшије из Пријепоља ван себе због њихове трагедије: "Јадни људи, они су…

Блиц 28.12.2023
Породица Јањушевић јуче је испратила на вечни починак сина и брата Михаила (27), који је одузео себи живот. Пријепоље је јуче било завијено у црно, а туга на лицима суграђана се могла видети читавога дана. Сви су у шоку и… »
"Сви нешто крију": Анели не може да дође себи због Јањуша, и не слути шта се дешава напољу: Шапутала са Анитом о договору…

"Сви нешто крију": Анели не може да дође себи због Јањуша, и не слути шта се дешава напољу: Шапутала са Анитом о договору…

Блиц 28.12.2023
Марка Јањушевића Јањуша у ријалитију "Елита" затекла је страшна вест - да је његов најмлађи брат Михаило извршио самоубиство. Јањуш је потом одмах напустио ријалити, а задругари се од тада питају шта се догодило са њим и… »
Докази о михајловој смрти се крију у телефону? Јањушев брат је сачувао све, ово може бити кључно сазнање о узроку трагедије!…

Докази о михајловој смрти се крију у телефону? Јањушев брат је сачувао све, ово може бити кључно сазнање о узроку трагедије!…

Ало 28.12.2023
Михајло је врло често објављивао скриншотове увреда које је добијао, а нико није знао да је радио још једну ствар. Рођени брат ријалити учесника Марка Јањушевића Јањуша, Михајло Јањушевић, наводно је извршио самоубиство… »
Јањуша питали да ли се враћа у ријалити: Након смрти и сахране брата, Марко Јањушевић са једном особом одлучује о свом…

Јањуша питали да ли се враћа у ријалити: Након смрти и сахране брата, Марко Јањушевић са једном особом одлучује о свом…

Блиц 28.12.2023
Брат задругара Марка Јањушевића Јањуша, Михаило Јањушевић (27), који је извршио самоубиство, сахрањен је јуче на градском гробљу у Пријепољу. Јањуша су због трагедије извели из ријалитија "Елита", а многи су се питали да… »
Огласио се јањушев брат Борис: Након сахране Михаила Јањушевића послао поруку својим пријатељима (фото)

Огласио се јањушев брат Борис: Након сахране Михаила Јањушевића послао поруку својим пријатељима (фото)

Блиц 27.12.2023
Брат задругара Марка Јањушевића Јањуша, Михаило Јањушевић (27), који је извршио самоубиство, сахрањен је данас на градском гробљу у Пријепољу. Његови најмилији испратили су га на вечни починак уз сузе и јецаје, а његов… »

Вести дана »