Povezane vesti
Niko ne zna da je folker po zanimanju doktor: "Ja sam diplomirani magistar urgentne medicine", otkrio da ne odustaje od…
Blic 28.12.2023
Folker Irdin Dinči otkrio je šta je po zanimanju, a nema sumnje da će mnoge iznenaditi ovaj podatak. Iza njega se, naime, krije ozbiljna diploma. - Ne volim da se ističem u muzičkim vodama sa tim da sam diplomirani magistar urgentne medicine sa… »
Ovaj grandov pevač ima ozbiljnu diplomu: Niko ne zna da je folker doktor, a tek kad čujete šta je specijalizirao
Kurir 28.12.2023
Pevač Granda Irdin Dinči na svom zidu ima i okačeno više diploma, ali se mnogi iznenade da je on u stvari doktor. - Ne volim da se ističem u muzičkim vodama sa tim da sam diplomirani magistar urgentne medicine sa specijalizacijom u rekonstruktivnoj… »
Vesti dana »
Građani Novog Sada odali počast žrtvama: "14 minuta za 14 poginulih" (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 71 povezana
Polarni vrtlog stiže u Srbiju kroz "bečka vrata": Čekaju nas dve ture ozbiljnog snega, ovaj datum je bitan
Mondo pre 9 satijoš 23 povezane
Ministarstvo odbrane objavilo kako su vojnici Srbije angažovani u mirovnim misijama u Libanu i na Bliskom istoku
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih
Selektor Švajcarske pred Srbiju: „Želimo poštovanje srpskih navijača, a ne kao u Leskovcu“
Nova pre 2 satajoš 21 povezana