Povezane vesti
Banki za SK: Obradović mi je inspiracija
Sport klub 28.12.2023
Trener Virtusa Luka Banki napravio je sjajan rezultat sa Letonijom na Svetskom prvenstvu u Manili. Letonci su bili u četvrtini finala i kako kaže italijanski trener taj posao još nije gotov. Odmah po dolasku iz Letonije on je preuzeo Virtus kome ide… »
Dobrić za SK: Dođe utakmica karijere i odigram dva minuta
Sport klub 28.12.2023
Ognjen Dobrić je posle dugog niza godina promenio sredinu i iz Crvene zvezde je prešao u Virtus iz Bolonje. U Italiji igra odlično, a da će sezona biti dobra najavio je još na Svetskom prvenstvu u Manili. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24… »
Dobrić: "Plakao sam dugo, dođe utakmica karijere, a ja nisam deo toga"
Sportske.net 28.12.2023
Klupska sezona Ognjena Dobrića imala je odličnu uvertiru, jer je Srbija osvojila srebro u Manili, a on je bio jedan od bitnijih faktora u timu Svetislava Pešića. Ipak, u finalnom meču se povredio, i to na početku, a da li bi sve bilo drugačije da… »
Vesti dana »

Studenti blokirali zgradu RTS-a, blokada ušla u devetnaesti sat
Sputnik pre 48 minutajoš 56 povezanih

BLOG UŽIVO „Nismo udarili policajca“: Studenti Pravnog traže da RTS objavi snimak napada, u Nišu blokirana raskrsnica u znak podrške kolegama iz Beograda
Nova pre 22 minutajoš 88 povezanih

I dalje blokirane zgrade RTS-a i RTV-a, deo zaposlenih RTS-a se obratio studentima (blog)
Novi magazin pre 47 minutajoš 46 povezanih

Student koji pešači iz Niša za Insajder: Šetnja do Beograda nužan potez, protest 15. prelomni događaj
Insajder pre 23 minutajoš 8 povezanih

„Vanredno stanje“ u niškoj Skupštini – glasanje uz buku i bes, blokada izlaza i opkoljena zgrada
Južne vesti pre 4 satijoš 34 povezane