Povezane vesti
Suzana Mančić: Bila sam najplaćenija jer sam se stvarno skinula
Vesti online 28.12.2023
Suzana Mančić otkrila je na šta je potrošila honorar od slikanja za “Plejboj”. “Od honorara za naslovnicu ‘Plejboja’ renovirala sam ceo stan u Beogradu, a našlo se novca i za jedno letovanje”, rekla je Suzana. A honorar za slikanje bio je veliki jer je… »
BILA sam NAJPLAĆENIJA jer sam se STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Plejboj…
Kurir 28.12.2023
Poznata pevačica i omiljeno TV lica Suzana Mančić rekla je u emisijI Divan šou kod Ivana Gajića kako je potrošila honorar od slikanja za naslovnicu časopisa Playboy. 00:36 BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN: Priznavanje Palestine je kao dati Al Kaidi državu pored Njujorka; Protest u Njujorku zbog obraćanja
RTV pre 6 minutajoš 26 povezanih

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 16 minutajoš 47 povezanih

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 94 povezane

Usvojen Predlog zakona o uslovima za evidentiranje i upis prava na nepokretnostima
RTV pre 26 minutajoš 28 povezanih

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 34 povezane