Povezane vesti
Kutri o ukidanju stikera na RKS tablicama: Pokušaj Vlade Srbije da umanji kritike Zapada zbog krađe na izborima
Novi magazin 28.12.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti, komentarišući odluku Vlade Srbije o slobodnom kretanju vozila sa RKS tablicama, rekao je da je ta odluka doneta „u pokušaju da umanji kritike međunarodne zajednice nakon nepravilnosti i prevara“ na nedavnim izborima. „Ja… »
Kurti o ukidanju stikera na RKS tablicama: Pokušaj Vlade Srbije da umanji kritike Zapada zbog krađe na izborima
N1 Info 28.12.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti, komentarišući odluku Vlade Srbije o slobodnom kretanju vozila sa RKS tablicama, rekao je da je ta odluka doneta „u pokušaju da umanji kritike međunarodne zajednice nakon nepravilnosti i prevara“ na nedavnim izborima. „Ja… »
Kurti opleo po naprednjacima: Tablice priznali samo zato što su krali izbore! (video)
Pravda 28.12.2023
Aljbin Kurti, fejk-premijer, oglasio se na posebnoj konferenciji za štampu po pitanju priznavanja "kosovskih" registarskih automobilskih tablica od strane zvaničnog Beograda ističući da je jedini razlog zbog kojeg je to učinjeno zapravo "krađa izbora"… »
Kurti: Kad se uverimo da Srbija sprovodi odluku o tablicama odgovorićemo istom merom
Bujanovačke 28.12.2023
Bujanovac, 28. decembar 2023. Kosovski premijer Albin Kurti kaže da će Priština odgovoriti na odluku Vlade Srbije o slobodnom kretanju vozila sa RKS tablicama „čim granična policija dokumentuje i dokaže da Srbija svoju odluku sprovodi u potpunosti i bez… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 3 satajoš 1 povezana