Повезане вести
Двоје опозиционара у Србији у болници најавили прекид штрајка глађу
Слободна Европа 28.12.2023
Посланици у досадашњем сазиву Скупштине Србије Јанко Веселиновић и Данијела Грујић најавили су да ће прекинути штрајк глађу по савету лекара. Веселиновић је на Твитеру објавио да су њих двоје смештени у Клинички центар… »
Јанко Веселиновић и Данијела Грујић по савету лекара прекидају штрајк глађу
Н1 Инфо 28.12.2023
Народници посланици Јанко Веселиновић и Данијела Грујић прекинуће данас, по савету лекара, штрајк глађу у који су ступили због, како тврде, крађе избора, објавио је на Веселиновић ма друштвеним мрежама. „Данијела и ја смо… »
Јанко Веселиновић и Данијела Грујић прекидају штрајк глађу
Радио сто плус 28.12.2023
Данијела и ја смо смештени у болницу, Клинички центрар Војводине. Добро смо. Не брините. Још нисмо прекинули штрајк глађу. Али на савет лекара ћемо то данас учинити. Имамо једну молбу за све вас. У суботу будите у Београду у… »
Јанко Веселиновић: Данијела Грујић и ја ћемо данас прекинути штрајк глађу
Инсајдер 28.12.2023
Посланик Јанко Веселиновић саопштио је у четвртак, 28. децембра на мрежи КС , да се он и посланица Данијела Грујић који су били у штрајку глађу налазе у Клиничком центру Војводине и да ће данас окончати овај вид пртоеста. Данијела… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 34 минутајош 19 повезаних
Временска прогноза: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Сербиан Невс Медиа пре 34 минутајош 15 повезаних
Одјеци Вучићеве посете Бриселу: У "Јутру на Блиц" о предлогу председника Србије да све земље Западног Балкана уђу заједно у ЕУ
Блиц пре 2 сатајош 10 повезаних