Повезане вести
Зорана Михајловић: У Србији се догодила изборна крађа
СЕЕбиз 28.12.2023
БЕОГРАД - Бивша министрица и потпредсједница владе Србије Зорана Михајловић, која је прије пола године напустила Вучићев СНС, открила је за Н1 да су просвједи на улицама Београда због неправилности изборног процеса природни тијек… »
Зорана Михајловић за Н1: Била сам параван власти за много тога
Н1 Инфо 28.12.2023
Зорана Михајловић, оснивачица покрета "Увек за Србију", поводом протеста опозиције и грађана због нерегуларности избора, за Н1 каже да је бес оправдан и да су протести потпуно природни след догађаја. Додала је и да је била грешка… »
„СНС кол центар постоји већ 4-5 година, формирана је мрежа људи блиских Вучићу, ја сам била параван за много тога“…
Нова 28.12.2023
Зорана Михајловић, оснивачица покрета "Увек за Србију", поводом протеста опозиције и грађана због нерегуларности избора, за Н1 каже да је бес оправдан и да су протести потпуно природни след догађаја. Додала је и да је била грешка… »
Шта је све Зорана Михајловић испричала за Н1 о Вучићу и изборима?
Данас 28.12.2023
Зорана Михајловић, оснивачица покрета „Увек за Србију“, поводом протеста опозиције и грађана због нерегуларности избора, за Н1 каже да је бес оправдан и да су протести потпуно природни след догађаја. Додала је и да је била грешка… »
Вести дана »

Сунчана субота пред нама: До 31 степен, али у недељу нагли обрт времена
Ало пре 31 минутајош 5 повезаних

Вучић најавио могуће превремене изборе – открио и када би могао да поднесе оставку
РТК пре 6 сатијош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

"Источни стражар" Руте: Нато ц́е ојачати одбрану на свом источном крилу
Курир пре 6 сатијош 3 повезане