Povezane vesti
"Slavica je bila ljubav" Žika Jakšić nakon toliko godina progovorio o vezi sa pevačicom: Mogla je mnogo više...
Kurir 28.12.2023
Voditelj Žika Jakšić u velikoj ispovesti govorio je o svojoj karijeri, bankrotu, razvodu, ali i velikoj ljubavi - pevačici Slavici Ćukteraš. Pre nego što je počeo da se bavi televizijom, Žika Jakšić je svirao bas gitaru u bendu "Ritam srca"… »
"Slavica Ćukteraš je bila prava ljubav, hteo sam razvod od dajane" Šok ispovest Žike Jakšića: "Bio sam dužan 100.000…
Blic 28.12.2023
Voditelj Žika Jakšić u velikoj ispovesti govorio je o svojoj karijeri, bankrotu, razvodu, ali i velikoj ljubavi - pevačici Slavici Ćukteraš. Pre nego što je počeo da se bavi televizijom, Žika Jakšić je svirao bas gitaru u bendu "Ritam srca"… »
Vesti dana »
Oko magazin: Studenti, vlast, opozicija i varljiva zima 2024. godine
RTS pre 35 minutajoš 53 povezane
Apel dekanskog kolegijuma FPN-a institucijama: Zaustavite zastrašivanje studenata (VIDEO)
Insajder pre 27 minutajoš 56 povezanih
„Mi, Srbi iz Hrvatske smo protiv uslovljavanja Srbije za ulazak u EU“: Dragana Jeckov o predsedničkim izborima u Hrvatskoj
Nova pre 5 satijoš 41 povezana
Kecmanovići spremaju kontra udarac protiv sina! Njihova advokatica nagovestila plan žalbe Apelacionom sudu nakon presude
Mondo pre 2 satajoš 91 povezana
Spisak odgovornih za pad nadstrešnice mnogo duži od spiska u optužnici – pokazuje istraživanje Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 33 minutajoš 26 povezanih