Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila sve o odnosu sa Draganom: On je moj zaštitnik, njegova majka je čuvala moje dete kad je bilo bolesno
Kurir 28.12.2023
Jovana Jeremić pred sam kraj godine govorila je o izazovima sa kojima se susretala, ali i o ljubavi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem. Čime te je osvojio Dragan? - Brigom o meni. Važno mu je kako se osećam i da li mi je u toku dana teško. Žena… »
"Sebi ću roditi sina tek oko 38. Godine": Jovana iskreno o planovima pa spomenula i svekrvu - Čuvala mi je bolesno dete!
Mondo 28.12.2023
Voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću pronašla je kraj biznismena Dragana Stankovića, kog je nedavno predstavila javnosti. Voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću pronašla je kraj biznismena Dragana Stankovića, kog je nedavno predstavila javnosti. Jovana… »
Vesti dana »
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 7 minutajoš 33 povezane
UŽIVO Libanska vojska: IDF prekršio primirje; SAD objavile kako izgleda blokada Ormuza /video/
Sputnik pre 42 minutajoš 41 povezana
Lažni listići na izborima na Medicinskom fakultetu: Studenti objavili fotografiju
Nova pre 42 minutajoš 25 povezanih
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Pravo u centar pre 11 minutajoš 21 povezana