Повезане вести

Ани Радуловић пала лева страна лица, А овако је изгледала пре интервенција! Шокираћете се и кад чујете који факултет је…

Ани Радуловић пала лева страна лица, А овако је изгледала пре интервенција! Шокираћете се и кад чујете који факултет је…

Курир 28.12.2023
У водитељски тим "Задруге Елите" прикључила атрактивна водитељка Ана Радуловић, међутим њег изглед последњих дана забринуо је све, обзиром да јој је цела лева страна лица пала и око јој се затворило. Водитељка је признала… »
Психички сам се тешко носила са тим: Водитељка Елите искрено о паклу који је прошла са лицем, открила да је исход могао бити…

Психички сам се тешко носила са тим: Водитељка Елите искрено о паклу који је прошла са лицем, открила да је исход могао бити…

Ало 28.12.2023
Најстрапније су јој пали ружни коментари. Водитељка "Елите" Ана Радуловић појавила се пред камерама у нешто другачијем издању, па су се многи питали шта се десило са њеним лицем. Међутим, она је проблем са лицем имала још пре… »
"Пекло ме је и болело": Ана Радуловић о хорору који је прошла због лица: Ево када ће јој се фаца откочити и вратити у нормалу…

"Пекло ме је и болело": Ана Радуловић о хорору који је прошла због лица: Ево када ће јој се фаца откочити и вратити у нормалу…

Блиц 28.12.2023
Водитељка "Елите 7", Ана Радуловић, открива да је због проблема са лицем наилазила на бројне ружне коментаре. Како сада Ана Радуловић открива за "Блиц", одређено време није смела да се слика у крупном кадру, јер јој је једна… »

Вести дана »