Povezane vesti
Student za N1 o kućnom pritvoru: U svojoj sam „keliji“ u domu, u Kragujevac neću moći
N1 Info 28.12.2023
Dimitriju Radovanoviću, studentu koji je uhapšen na protestu u nedelju uveče, određena je mera kućnog pritvora. Iz svoje studentske sobe u domu "Patris Lumumba" za N1 kaže da ga ta mera nije "mnogo omela u životu i radu", ali da će sa svojim advokatima… »
Student za N1 o kućnom pritvoru: U svojoj sam „keliji“ u domu, u Kragujevac neću moći
Nova 28.12.2023
Dimitriju Radovanoviću, studentu koji je uhapšen na protestu u nedelju uveče, određena je mera kućnog pritvora. Iz svoje studentske sobe u domu "Patris Lumumba" za N1 kaže da ga ta mera nije "mnogo omela u životu i radu", ali da će sa svojim advokatima… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 47 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 44 minutajoš 45 povezanih

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
N1 Info pre 49 minutajoš 23 povezane

Vučević: Blokaderi su duboko antihrišćanski i antireligijski nastrojeni, sa nestrpljenjem čekam SNS skup u Novom Sadu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih