Povezane vesti
Student za N1 o kućnom pritvoru: U svojoj sam „keliji“ u domu, u Kragujevac neću moći
N1 Info 28.12.2023
Dimitriju Radovanoviću, studentu koji je uhapšen na protestu u nedelju uveče, određena je mera kućnog pritvora. Iz svoje studentske sobe u domu "Patris Lumumba" za N1 kaže da ga ta mera nije "mnogo omela u životu i radu", ali da će sa svojim advokatima… »
Student za N1 o kućnom pritvoru: U svojoj sam „keliji“ u domu, u Kragujevac neću moći
Nova 28.12.2023
Dimitriju Radovanoviću, studentu koji je uhapšen na protestu u nedelju uveče, određena je mera kućnog pritvora. Iz svoje studentske sobe u domu "Patris Lumumba" za N1 kaže da ga ta mera nije "mnogo omela u životu i radu", ali da će sa svojim advokatima… »
Vesti dana »
Danas vanredno zasedanje Skupštine – na dnevnom redu i autentično tumačenje Zakona o elektronskim medijima
Cenzolovka pre 49 minutajoš 44 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
Danas pre 24 minutajoš 65 povezanih
"Umoran sam, sad je gotovo": Nejmar završio reprezentativnu karijeru kao najbolji strelac u istoriji Brazila
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih